miercuri, 31 ianuarie 2007

Des choses 24

Doresc in primul rind sa ne felicitam in grup pentru ca am trecut de 200 de insemnari in acest minunat blog.

Apoi ca noutate vag absoluta la unele inceputuri de an, am scris iar pe hirtie (ati avut niste dovezi nemuritoare mai devreme), neavind net si posedind de la mama o agenda mare cit o zi de post de la Zapp, cu o coperta foarte faina rosie si care pare a fi din piele. In fine, neavind eu ce face intr-o zi (adica frecind eu menta intr-o zi ca oricare alta in care aveam ceva de facut), am rasfoit-o pe la urma si sint niste harti si am descoperit harta Iasului si B-dul CopoSSSSu!!! Hint : este in Copou, da!

Laptop-ul lui P. a venit de vineri cred, cind si-a cancelat a doua parte a zilei, ca sa stea sa se uite la jucarica si am avut si eu voie sa bag niste jocuri de control (hearts adica), pe care le-a practicat si el dupa, dar eu sint mai buna!

N-a venit in schimb fixul, asa ca probabil o sa practicam in continuare sportul cu tiganul si cortul, ca deja ne-am invatat si n-avem stres or alte din astea.

A nins. 3 minute joi si 25 vineri, in total cca 386 fulgi, care dimineata nu mai erau. Ce frumoasa este iarna! (Pisica mi-a facut in ciuda pe e-mail, ca la ea a nins pe bune, bravos!)

Noul meu super mobil are si numar de fix, care nu merge! Ma bucur sa ma pot bucura (!) de minunile tehnicii, chiar si cind ele trec pe linga mine! (Poate ajung azi sa-i iau de guler pe aia de la filiala:-s...)

Dupa ce-am terminat silitor carticele alea vag politiste, am studiat ce-a mai scos Poliromul. Si sint niste chestii de un/o Mika Waltari, alde Etruscul, Egipteanul etc., care mi s-au parut asa interesantele ele. Mika e un nume japonez sau danez? (finlandez, a zis netul)

Ia sa public eu, nu sa pierd vremea.

2 comentarii:

  1. ai vazut ca Poliromul s-a gindit sa mai bage ceva de Sophie Kinsella la un pret de mori, 3 sute de mii, nebunie!

    RăspundețiȘtergere
  2. cuuum, ai numărat les flocons ăia??:P

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog