joi, 18 ianuarie 2007

Din nou la tv

Cer scuze ca nu scriu ceva original, televizorul e deschis pe kabel1 si e o emisiune cu camera ascunsa, cu tema Cinstea.
Au luat flacaii un portofel, au pus 120 euro in el si un brat de carti de vizita cu numarul de mobil al proprietarului si au lasat de mai multe ori portofelul pe jos in locuri aglomerate. Unii l-au luat degajat, l-au plimbat pina la 20 de minute (cind au intervenit reporterii si-au recuperat obiectul), o doamna a pus mina urgent pe telefon si l-a sunat pe om.
Cei care nu pareau (filmati) sa aibe vreo intentie de a inapoia comoara au justificat ori prin faptul ca nu au (deloc) mobil(ul) la ei sau vai, cautam o sectie de politie, uitati-va, nu l-am bagat in buzunar, il tineam in mina!!!
Da, sigur ca da, evident!

Testul doi a fost cu acelasi portofel, n-am fost atenta la suma, unul din echipa se duce la oameni pe strada, nu va suparati, v-a cazut portofelul, vreo trei cinstiti, nu, multumesc frumos, doi stringatori zic vai meeersi banisorii mei si pleaca mai departe (si predau portofelul cind ii ia echipa iar la intrebari), o tanti face o scena actoriceasca de mare clasa, mi-ai salvat viata, sint somera, abia scosesem niste bani de la automat, dar cred ca i-a mirosit ceva cind cameramanul ascuns a insistat sigur e al dvs.? moment, nu! vaaai!
Cei care plecasera nonsalant au motivat ca nu e furt si in fond stau prost cu banii etc.

Testul trei : plimbari cu taxiul, ne duc soferii pe drumuri mai lungi sau ba? Din cinci taximetristi pusi la incercare, n-a dat nici unul cu virgula. Au mers pe drumuri diferite, dar toti au avut finalul de 19,40 euro. Ceea ce e minunat. Actiunea se petrece in Berlin, nu va temeti deci.

Testul patru : costume date la curatatorie, cu niste banisori uitati in buzunarul interior (20 euro). Din cinci testate, doar la una s-au gasit banii! Restul : nu era, dom'le, nimic, noi daca gasim, dam inapoi, evident!

Nu stiu daca mai urmeaza ceva, ca sint reclame.
Oricum...

2 comentarii:

  1. Cred ca am sa dau banii oricui inapoi,de acum inainte.Nu stiam ca se fac si chestii de-astea.Poate se trezesc si romanii nostrii sa toarne un copy paste...am pus-o...adio coruptie....:)))

    RăspundețiȘtergere
  2. :)
    cu camera ascunsa nu-i de gluma.
    si te mai faci si de rusinea natiunii!:)
    ca asa, fiecare stie ce gindeste:)

    pina si tipa care a sunat urgent sa inapoieze portofelul a spus ca o fractiune de secunda s-a gindit sa n-o faca... sintem oameni:)

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog