miercuri, 31 ianuarie 2007

Cum ne pupam noi pe strada (post interzis minorilor!!!

Nu stiu ce-am avut amindoi, ca ne-am trezit super greu pe la un 10 si mergeam ca prin pisla. Si pe P. l-a chemat datoria la net si mi-a dat rapid ultimatum, daca vin si eu. Si-am zis da, am sarit in blugi, sosete si-un ploverasi, plus ca geaca era si ea acolo in muntisorul de linga pat!:D
Apoi am mai sarit in ghete, am bagat intr-o plasa cartea si jornala, am luat vitaminele si niste mincari din frigider si-am inchis usile (la frigider si la casa).
P. era cu un metru inaintea mea, aratam amindoi cel putin rapitor, mai ales eu, mai chipesa din fire si cu parul intr-un mare si total haos, peste care tuflisem si caciula. Ramine sa vizualizati cum imi sedeau poalele la blugi peste ghete, adica deasupra lor, bufante, cu sireturile bagate inauntru, un vis si-o nebunie, clar!
Si mergeam noi pe trotuar in ideea sa nimerim masina, P. se opreste, inchide ochii, tuguie buzisoarele (intr-o forma a la camila, imaginea mea preferata) si ma asteapta sa vin sa-l pup. Observ ca o femeie nevinovata tocmai trecea pe partea ailanta a strazii si ca n-o sa-i scape scena.
Ajung in fata lui P., inchid si eu ochii si cu niste buzisoare intr-o forma asemanatoare (banuiesc, ca nu m-am pupat in oglinda, da?) ii fac jocul : adica scoatem un fel de mormaieli fff discrete, bijbiim dupa gura celuilant cu ochii inchisi si intr-un final ne nimerim si ne si pupam! O yeah!
Ei bun, treaba asta a durat ca la 10 secunde cu tot cu cautari in gugal, am terminat, ne-am ris in felu nostru si-am plecat fericiti mai departe si cu coltul ochiului am aruncat o privire (foarte complicata gindire am!:-s) inspre femeia martora pupaturii orbilor, care arata ca lovita de fulger.
Mi se pare si normal.

***
de unde am pornit cu super pupaturile noastre:
P. a vazut cindva o reclama cu doi indragostiti, fiecare pe cite-o parte a unei strazi, care traverseaza fiecare in sensul opus, cu bratele intinse in lateral, surizind extaziati si trec unul pe linga celalalt.
Morala era : sint indragostiti si le trebuie ochelari noi. Ochelarii Aragazul, acum si pentru cupluri, cu reducere (ceva de genul).
Si ni s-a parut la amindoi asa de amuzanta treaba asta, ca am redat-o in viata noastra in felul nostru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Submit Your Blog