luni, 29 ianuarie 2007

Cum sa slabim (cura de doua zile!)

Fai ce-o sa ma injure dusmanii pentru falsele sfaturi, dar treaba vine asa : ieri P. s-a dus sa vaza un meci, eu dormind nevinovata unul din nenumaratele soamne de frumusete, ma trezesc singurica acasa si cu teveul deschis si niste dulciurele prin preajma. Si na, ca sa-mi treaca panica, am pus copita cu incredere pe prima pungulita de prajiturele de linga pat (care aveaaaa un mare semn de atentionare la caloriii!!) (poate pentru ca-s prea putine, mi-am zis) si am ras cit ai zice peste prajit cu mamaliguta ca la jumatate, dupa care m-am oprit, temindu-ma groaznic ca o sa decedez, dat fiind micul detaliu ca erau cu arome din alea din simburii de caise, pentru mine clar cianura, adio si n-am cuvinte si iar n-am testamentul actualizat, vai ce ma fac!
Pai deci ma opresc din alea si rezolv fff rapid minieclerasele cu ciocolata si vanilie, o bucurie pentru cerul gurii etc. etc., deci soarta lor a fost scurta si nemiloasa, dar le-a ferit de pericolul expirarii, daca ma-ntelegeti.
Ah si dupa aia m-am uitat la tot ce-a miscat la tv (misca multe, tre sa va zic si asta) si apoi mi-am adus o sticla de vin alb de jos, care era naspa, desi zicea pe eticheta ca e dulce, era un dulce zabaloz, pardon!!! da na, mi-am facut eu curaj si am sorbit ca la trei paharele (pe bune ca erau mici) (cind s-a intors P. abia terminasem gitul sticlei ca sa zic asa) si-am suspinat de doru vinului de Cotnar (chiar si luat din Goerlitz, parol ca n-as avea nici o problema) si am bagat si citeva tigaruse, urmarind cu un interes real o emisiune despre alcoolici si despre cum sa ne lasam de fumat.
Oricum am fost foarte suparata pe mine ca am dat iama in dulciuri, asa ca mi-am propus cu mina pe inima (vag) sa impusc o cura de slabire de nu-i adevarat.
Asa ca azi la micul dejun am ciugulit ca o delicata ce ma aflu, apoi a venit Angela cu juma de pui la rotisor care mirosea de scotea mortu din groapa si care ei tot ca niste delicati s-au asezat la masa si eu am zis ah nu mi-e foame si ei delicati deci cum ziceam au indepartat pielita care vaaaaai era asa de perpelita si de crocanta incit eu ca o delicata pai nu? am halit-o toata (de la ei din farfurii).
Apoi am servit si portia mea.
Si Angela a adus si prajituri. Si acum sint singura acasa, banuiesc ca n-a vrut sa mai traiasca rusinea de lunea trecuta cind am luat-o tare si i-am zis Angela da ceva dulce ai? Si ea saraca a facut fetse fetse ca nu si s-a revansat (si deja mai avea niste nebunii cu ciocolata pe dulap...)
Va tin la curent cum evolueaza treaba cu kilogramele!

6 comentarii:

  1. Salivind abundent dupa asa lectura si nevrind doamne fereste sa ma dezhidratez, ma duc glont in bucatarie!
    P.S. Vrem poza cu tine before si after cura de slabire!

    RăspundețiȘtergere
  2. ma gandeam sa deschid un fan club vlad musatescu. ce zici, te bagi?
    (mentionez ca intrarea-n club se face numai pe baza e invitatie; pana acum suntem 2).

    RăspundețiȘtergere
  3. gavagai, as fi mai mult decit deosebit de onorata si mai ales onorabila!:D
    ps netul n-a venit, am venit eu la el...

    RăspundețiȘtergere
  4. =)) Vio, am ras cu lacrimi!!!!!!! Doamne, genial post!!!!! =))

    RăspundețiȘtergere
  5. Yupiiiiii, ne-am facut 3.

    RăspundețiȘtergere
  6. buna cura de slabire subscriu cu tarie si hotarare si fermitate, dragi tovarasi si pretini :)

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog