miercuri, 25 aprilie 2007

Zi de cumparaturi, o yeah! (post foarte intelectual!)


Dupa ce-am vorbit un ceas juma cu 80a la telefon si m-am enervat apoi ca imi tot pica netu' ca frunza toamna, am luat un somn si-apoi m-am dus intins iar la magazinu' cu pricina si am tocat toti banii:D!:>>>>
M-am dat complet in stamba la capitolul sosete, am mai cumparat cinci perechi, plus o chestie senzuala (hahaha daca tot m-am spart in figuri de dimineata) si doua tricouri si gata.
Cu precizarea ca nu-s eu in poza:P, asta e unul dintre ele, cu celalat n-am gasit jpg sa ma laud, da-s destul de incintata.
Cu senzuala ma abtin:D!
Culorile tricoului sint cam aceleasi cu prima pereche de sosete, hehe, super doamna, n-am ce zice!

In plus, am dat la standurile de-afara de la librarie de Michael Tilly - Das Judentum, achizionata pe loc, plus Der Heilige Gral (Sangeet Duchane) pe care i-o pasez lui P., ca am impresia ca-l pasioneaza.
Si n-am putut sa ma abtin sa nu cumpar (sper ca rezulta ca am cumparat:D) o prostioara romantica si chicioasa:P ea asa, dar cu ursi polaaaari, care se cheama Du weisst gar nicht, wie lieb ich dich hab! Ha!

6 comentarii:

  1. Lasă că ai dres însemnarea "intelectuală" cu două vorbe despre cărţi :). Chestia senzuală se asortează cu tricoul şi şosetele,nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. asta din urma e cumva din colectia aceea de revistute "subversive" pe care le primea acu' 30 de ani din germania bunica mea? Bastei si Liebesroman? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. verbiaj, carti de carti, ce mai, mai ales ultima:)
    chestia senzuala nu:), e roza:P

    ics,
    nu nu nu!
    aia ultima e o carticica la nuj 30 de pagini cu poze cap coada cu ursi polari, cite unu, doi trei etc. si cu cite o bula asa in care scrie de ex. (vag fictiv) cind e un urs latsit pe spate care se scarpina pe burta, asa deci vine scris "nici nu stii ce greu trece timpu cind tu nu esti linga mine" :D
    si alte chestii de-astea profunde, da e dragutsica asa si noo ne plac ursii polari si na, mi-am permis o iesire de-asta:D
    nu e liebesroman, inca mai exista, le cumpara sectoru mai in virsta din ce-am vazut eu, mai mult femeile, da nu esclusiv:)

    mersi de comentarii:)

    RăspundețiȘtergere
  4. soseteee!!!
    cred ca o sa-mi mai achizitionez si eu un rand, doo, trei, din-alea pana la genunchi, cu dungulitze colorate :D
    mor dupa ele

    RăspundețiȘtergere
  5. karstadt-ul are pina pe 30 aprilie reduceri de 10%, 15% si 20% (mai putin nuj ce firme, neinteresant).
    eu tot ce-am luat a prins 20%.
    iar sosetele erau deja reduse la 1 euro perechea si-s mistoace rau, parerea mea (le-am gasit la subsol) si au fost 80 de centi la urma:)

    RăspundețiȘtergere
  6. n-ajung in dortmund pana luni :( :P

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog