marți, 24 aprilie 2007

Excursia de duminica

Am intrebat-o pe Anne duminica daca e libera pe 1 mai, ma gindeam ca poate vine in satu' meu in vizita.
Ea a venit cu ideea sa ne-ntilnim in aceeasi seara, ceea ce mi-a convenit de minune, asa ca am asteptat-o la gara, a venit cu doi colegi, i-am luat pe toti sub obladuirea mea generoasa:) si-am pornit in turul Frantei, etapa x, la picior catinel.
Au vazut vag Biserica Anglicana unde se tin frecvent spectacole de cabaret, Biserica Ruseasca pe post de monument, ca doar Mos Craciun si Zosima probabil stiu cind e deschisa, de-acolo in Kurpark foarte frumos pe linga terenul minuscul de golf, o privire la Cazino si la Cladirea Bailor (care arata misto de tot), am coborit in 3 la un izvor mineral, fetele mai curajoase ne-am inzdravenit fortele cu gustul delicios al apei:) (pacat ca nu sint poze cu mutra Annei... aaaaiiiii!!! vai ce nasoala eee!) (si cu panseul meu, nu stiu ce-am vrut sa spun, oricum a sunat Este ca acum te simti mai buna?:S), mirosit niste plantute inflorite pe traseu, pe linga terenurile de tenis, la Templul Siamez, pe linga lac, efectul nociv al CO2 pentru pesti (care pesti?), apoi din shaorma promisa am ajuns intr-un final la italienii mei dragi, unde am optat pentru aproximative beri si 3 pizze la o portie de paste.
Nu m-au dezamagit, se pare ca a fost totul super, eu n-am dovedit toata pizza, asa ca i-am pasat unui flacau fara papornita cutia la carat:">, am fost putin prin orasul vechi, apoi la castel, la intrare am dat nas in nas cu Nebunul (il mai tineti minte? Traieste, e bine-mersi!:S) care ne-a zis hallo, trupa a raspuns in cor, mai putin eu, le-am spus scurt povestea lui romantica, am mai scos un panseu: de-aci puteti admira panarama orasului, aaa:S:), se cam intunecase, nu se mai vedea nici sufletul, am ajuns la italienii cu tiramisu, unde Anne a luat o inghetata, i-am dus pe ulita principala, incet-incet spre gara, mars in toata regula, toti participantii au rezistat eroic, trenul abia plecase, am mai stat cu ei si-atit a fost.
Fara exceptie foarte fain (din punctul meu de vedere vag subiectiv:D), o seara reusita, doresc s-o repet.
:)

3 comentarii:

Submit Your Blog