marți, 24 aprilie 2007

Ceasu' rau, pisica neagra

Ei, asa am venit eu acasa si tooot imi faceam de lucru online, doar-doar oi uita ca iar s-au adunat niste vasisoare, ca niste rufe stau sa fie intinse, adica intii altele strinse, altele doreau spalate etc. si in casa prafu' e iar in forma de ceatsa.
Daaar! Vocea datoriei si-a ridicat tonul, nerusinata, si dupa ce-am trebaluit delicat pe jos (parter adica), am urcat cu mare veselie in camera, m-am impiedicat in valatuci si vazind ca P. intirzie, mi-am zis stai sa vezi ce spasm cardiac ii provoc dind cu aspiratorul.
Zis si facut, tras toate mobilele, tot tacimu', mega dezastru feng-shui-stic again. Numai bine am tras si masuta de la tv si cum un cablu se incapatina sa stea ca prostu'n drum, l-am scos nitel din priza, l-am eliberat, l-am pus la loc si tadam, aaaaaaaaaaaaaaaah de ce n-am facut eu pe gospodareasa simbata? Sau miine????
*aici Vio isi smulge cu entuziasm din podoaba capilara*

Deznodamintul : receiverul decedat, adio si n-am cuvinte programul meu super artistic cu limba scoasa in fata tv-ului la Desperate Housewives (asa-mi trebuie!!!) si Grey's Anatomy!!!

**Vio isi mai smulge cu ultimele forte si ce i-a mai ramas de la primul tur de scrutin**
iaca de-aia is chipurile activa pe net, dupa ce ca si statcounterul s-a blocat, prostul!

Doresc sa anunt pe fanii sportului rege, nu a lu Elvis, ca urmeaza un post scurt despre. :PPP

2 comentarii:

Submit Your Blog