vineri, 20 aprilie 2007

Salutari din frigider

Discutia e mai lunga, parerile sint impartite, io ii tot explic lui P. ca dimineata e mai racoare decit seara, finca dimineata vine dupa noapte si seara dupa zi. Bineinteles ca dupa ce i-am dat asemenea argumente, au fost niste dimineti cu soare arzator si seri cu vint de ma-ntrebam unde-i fularul. P. se hlizea in barba, nestiutorul.
Apoi am plecat noi joia trecuta sa cumparam niste scovergi sa le roadem uitindu-ne culti in tv. El cu ploverashi, eu cu geaca, pe aleea centrala a satului lumea la mineca scurta si pantalonasi asijderea, noi si ursu'.
Intorsi acasa la mansarda noastra ne-am pus miinile-n cap de cit de tare era incinsa si ne-am cam dat seama ca o sa ne curga valuri de sudoare la vara cind va urca temperatura mai ceva ca week-endu trecut.
Apropo de asta, ii ziceam mamei ca e cald, ea ca da, si la Iasi sint 18 grade, la noi erau 26-27...
Simbata la serviciu a fost foarte saunistic, intrebindu-ma eu in repetate rinduri daca avem aere conditionate si la ce folosesc. Cica n-avem.

Ca sa aflu ieri si mai simtitor azi ca avem! Uuuu, si ce briza sufla in magazin! Am imbracat frumusel blana la vestiar si-asa am umblat azi.
Apoi am avut placerea sa ma informez chiar la director care a precizat ca super instalatia noastra are nevoie de vreo trei zile ca sa se mmmh aclimatizeze???, dar ca oricum cind vor da iar super caldurile, ii vom multumi racoros.
Ma gindesc sa-mi las un pulover sanatos in dulap, sa fiu pregatita. Nu de alta, da' cum sufla crivatu'...

PS Directoru' m-a felicitat si el fierbinte si mi-a impins o sticla de vin care nu este la raft:D cu care am valsat artistic prin magazin spre iesire si n-a tiuit alarma:D!

3 comentarii:

  1. sa-nteleg ca-n universul tau e numai cu temperaturi extreme:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si vinul sunaaaaaaaaa, insa f.f.f.f. putziiiinnnnn.......

    RăspundețiȘtergere
  3. suzi, da, da' daca te gindesti la medie:D...:)

    domnu antyplektor, pai dar deci este si rosu care nu ma incinta, stiu, n-am gusturi si deci orcum i-l pasez lu P. care sa zica mersi:D

    deh:|

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog