vineri, 27 aprilie 2007

Germania si supermodelul

LE: Emisiunile se pot vedea contra 99 centi de bucata la linku asta. Bani n-as da totusi:D

Inca il mai cauta, ma rog, o cauta, au mai ramas cinci fete, a iesit aseara marea mea antipatie Anja, dar eram deja data peste cap de prostia uneia care-mi placea, Fiona, fapt care mi-a distrus seara:D. Iar intre timp o voiam pe Fiona afara.
Cara fata asta cu F. tot timpul nu mai putea de sufletista, le stringea in brate pe toate, bocea cu alea care plecau acasa, tot tacimul, cea mai buna prietena. Doar ca uneori lua concursul asta prea in serios.
Iar ieri biaata de F n-a fost din nou selectata pentru nu stiu ce prezentare de moda, a doua oara la rind, mai ca si-a smuls parul din cap si s-a apucat sa o critice pe alta, Barbara (care e draguta si-n banca ei), ca vai, de ce a luat-o designerul pe B, ca ce aiurea ii statea in hainele alea!!
In fine, a venit decizia serii, ajunge F in fata juriului si o intreaba Heidi Klum parca ce o face pe ea mai indicata sa cistige. Si F care venise cu un zimbet latit pe tot fatsalaul ei (aha, mi-e draga rau acu, aaaah!) incepe sa turuie ca vai e mai decisa tralala si la urma adauga foarte adecvat si nici nu schiaun zilnic ca vreau acasa!
U, atita a asteptat juriul! Heidi a zis Zi-ne cine vrea acasa, ca le trimitem urgent, nu tinem pe nimeni cu forta aici!
F s-o dea cotita, vai, prefer sa nu zic!
Se mai enerveaza Bruce Zi cine-i!
F rusinata se uita-n jos!
Bruce intreaba Hana?
F da din cap afirmativ!
Bruce Si mai e si altcineva?
F (acelasi joc)
Cineeee?
F cu glasu mic Mandy...
Si apoi se duce in camera la fete si incepe sa verse tone de lacrimi de crocodil vaaaai m-au fortat sa le ziiic eu n-am vruuut da ce era sa faaaac?
Sa-ti tii fleanca, proasta mincatoare de pardon.
Ma scuzati.
Ma rog, au trimis-o acasa pe Anja care sarmala dupa nu stiu cite saptamini de cind e emisiunea tot merge de parca ar fi pe picioroange. Aia e.
Asa-mi pierd eu vremea...

3 comentarii:

  1. aaaaa, nu se poate vedea si pe net :(

    RăspundețiȘtergere
  2. nu se poate, cel putin pe youtube nu e nimica, ma mir.

    RăspundețiȘtergere
  3. am editat si am pus un link unde sint emisiunile, da costa 99 de centi bucata.
    ma rog, ei la-nceput zic ca e moca, da apoi mi se pare ca se razgindesc. nu stiu cu precizie ca n-am sapat cu prea mare interes, ca daca dau de dat bani ma ofilesc.:D

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog