miercuri, 14 martie 2007

Supa cu varza muzicala

Cind ne uitam noi la filme (de fapt ma refer la serialele mele care nu-s telenovele), pe la final cind e asa mai emotionant trintesc aia cite-o piesisoara pe care uneori o recunosc (la modul cinta ixulica) si il iau urgent la intrebari pe P. Stii cine cinta astaaa? Am impresia ca P. nu-mi impartaseste foarte tare aceasta pasiune si mai nou imi raspunde constant Korn.
Duminica la masa era la radio o piesa supeeer cunoscuta care-mi place de mor, imi place vocalul fizic, il cheama Adam Lavigne (ma rog, Levine, dupa google, da' e tot aia), da' uit numele formatiei constant. Il iau urgent pe P. cine cintaaaa? P. imperturbabil Korn. Eu: !!!!!!!!!!!!! Bai, nu ti se pare ca exagerezi cu Korn? P.: Pai aveam impresia ca in general cind ma intrebi cine cinta, e vorba de Korn. Eu: Nu te-am intrebat niciodata de Korn, ca n-am ascultat niciodata constient! Te-ntreb de Coldplay si Keane! P.: Pai varianta doi era Coldplay!!
Si tot asa, cum zic, stiam piesa ca pe apa, mi-a facut figuri computerul, ca altfel postam jpg cu Adam si videoclipul de duminica.
Ieri iar Maroon 5 la radio. Aaaa tu, deci Maroon 5 erau duminica, eu de colo. P. : Sigur nu, e vocalul ala la bustu gol si cu par lung negru. Eu: Daca-ti zic ca-s Maroon 5!! Nu-s RHCP!!!!

Poftim... She will be loved. Mi se pare foarte reusit, e intre preferatele mele;)!

Ma rog, videoclipul e aici, ca nu stiu ce eroare imi da iar blogger-ul, si nu-mi permite sa mai bifez ca inainte ignore this. In preview merge struna, dar ce folos. In fine. Vedeti voi.

3 comentarii:

  1. daca-i vorba de melodii prin seriale, grey's anatomy rulz, jale, dans, e ce vrei tu acolo! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. vai ce enervant e adam levine valeu.

    RăspundețiȘtergere
  3. corect, alexandra, la grey's anatomy cel mai adesea se intimpla asta:D

    suzi, n-ai nici o treaba, dor ts-an zs!:D
    adam rulz big taim, bine, da tsia nu-ts pla nici cum cinta:)

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog