sâmbătă, 24 martie 2007

NU! manelelor!

Se facea ca era vara lui 2004 si erau trei fete dereglate rau la mansarda, Vio, Diana (sirboaica vorbitoare de romana) si Hale (turcoaica, cu abonamentul la tv-ul turc platit la zi).
Si cind venea ziua de miercuri si nu erau amintrei terminate de oboseala si nici nu lucrau in seara respectiva, se intilneau, se cocotau intr-o masina la intimplare (Vio n-a avut niciodata) si plecau in oraselul vecin sa bobineze la mecdac (aim sorii Iliutsa:() si sa sa lalaie la karaoke si-apoi sareau gardu' si se jucau bowling.
Acolo se serveau si oaresce alcooluri (usoare, bericici, da' la fete cam prindeau). Apoi mergeau acasa. Vio domicilia atunci cu poloneza Ana.
Cit era ziulica de lunga si cind Vio era acasa, dvd-player-ul era pornit si cinta pe repeat o piesa care-o zapacise complet pe Vio, care n-avea cd-player cu boxe si doar in casti n-o incalzea, ea voia sa dea la tot cartieru'.
Ana se nimerise de citeva ori pe-acasa cu turcismu' la maxim, protesta, dar daduse doar de zimbetul meeeega-latsit a' lu' Vio care i-a explicat Ana cind o sa fii si tu indragostita o sa intelegi aska yurek gerek etc.....!!!! \:D/
Si deci veneau fetele de la bowling, ce mai conta cine ce cistigase, serile erau inegalabile si atmosfera inubliabila:D... In fata blocului la Vio se oprise o silueta pietrificata, s-a dovedit mai tirziu ca era Ana. Vai tu ce draguta ai fost ca mi-ai tinut usa, nu stiu cit de repede nimeream yala.
A, pai am recunoscut muzica de-o racneati de juma de km din masina.
A da?! :O N-are cum.

Aicisha o mostra. De mare mare valoare. (Am regasit un cd in seara asta, tararam pampam!!!)

PS Daca v-am mai dat linku', inseamna ca va reactualizez cultura (din nou, normal!).

2 comentarii:

  1. f interesante linkurile tale draga Vio, dar mie din motive total necunoscute, nu-mi mai merge youtube, iacasa (si-asa si-asa) vrea domnia lui si nu-i chip sa-l fac sa-si schimbe ideea.. ghinionul meu...

    RăspundețiȘtergere
  2. oana, nasol cu setarile de la munci:P
    mie imi merge, avantaj eu:)

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog