joi, 1 martie 2007

Vine, vine pri-i-ma-va-ra!!!

:D
Pardon ca n-am mai scris, da n-am avut inspiratie, ca am bagat filme pe computer, nu mai ziceti la nime si am fo orcum fff ocupata pina la ore mici si mijlocii din noapte.

Mi-am adus aminte ca acum 8 ani am scris un textulet pe tema zilei care tocma s-a dus in tara mea natala zisa si patrie (:P) pe care l-am postat pe nu stiu ce era ala, lista de discutii, in care intrasem cu pile, oricum lumea a zis ca am scris frumos si un flacau mi-a dat mail ca-mi ofera el un martisor, numa sa nu mai fiu asa de trista. Dar eram coplesita de amintiri, plus ca detinatorul inimioarei mele la ora respectiva s-a declarat anti-traditie si m-a lasat cu ochii in soare suspinind dupa un buchetel de zambile (macar un ghiocel, un toporas, o brindusa sa fie acolo!)

Na bun, azi mi-am amintit de eveniment, i-am trimis mamei o poza de pe net la tema, am primit de la ea o e-felicitare, foarte frumos, intr-un moment de criza fengshuistica am pus pe-o tabla de pluta tot felul de poze si vederi si felicitari si mai ramasese un locusor liber unde am plasat martisorul pe care l-am carat din tara cindva, tot de la mama, o floare metalica draguta, dar are si snurul bicolor, plus mesajul scris pe carton; ei, azi am dezlipit obiectul de pe perete si am cochetat cu gindul sa-l port in piept zilele astea, ceea ce as fi si facut daca nu mi-ar fi frica sa-l pierd (am mai zis pe undeva ca ma despart greu si de oameni, si de obiecte) si daca n-ar fi plouat cu galeata cazarmii.
Acu s-a facut e drept cam tirziu si si uitasem ca incepusem postul asta perfect obiectiv, miine fac ochi ce mai la rasaritul soarelui (n-am idee cind se intimpla asta in fapt) si apoi decolam, iaca 12 insi sintem, ne ducem in excursie cu ocazia unui meci de fotbal care pe mine nu ma intereseaza, dar o sa tin cu ceilalti, asa, daca tot sintem in tribuna fanilor gazdelor, ah ce bucurie.
Oricum, interesant la programul asta este asa :
ajungem, ne cazam
facem un tur la muzeul stadionului respectiv al echipei xy (doi din gasca sint fani si de aia s-au luat biletele astea in iulie anul trecut)
este si o biserica, pe drum facem pariuri daca cei doi fani se vor insura acolo cu alesele lor, hihi (si anume miine haha)
de la ora 15 la 17 aproximativ (in fine doua ore) avem papa si curgatoare la discretie incluse in excursie
programul se reia pentru alte doua ore dupa terminarea meciului
cine mai poate, mai merge intr-un bar dupa
si a doua zi venim acasa
Sufar ca n-am reusit sa-l conving pe P. sa purtam de grija laptop-ului pe traseu, dar cu drag m-as fi uitat nitelus la vreo citeva episoade de pe un anumit harddisk.
Mda.
Sper sa nu vina chiar brusc brusc iarna si tineti si voi pumnii strinsi spornic, poate mai ia potopul asta nitelus ragaz, ar fi dragut. Si-asa nu stiu unde mi-s manusile, deci momentul este delicat.
Este impropriu de vorbit despre ti-ai facut bagajul, o sa ma hotarasc in ultima clipa daca iau sau nu ceva.
Ce ma preocupa in mod deosebit este daca sa-l iau pe Camil cu mine, sincer n-am nici un chef, cartulia si-a mai revenit, am trecut de jumate, dar ultima data cind imi amintesc ca am citit vreun ceas a fost inainte de ziua Dianei. Ce entuziasm!
Cam atit, deh, astenie.
Va doresc ce vreti voi, mai bine tac.

3 comentarii:

  1. tu, cat m-ai tinut pe jar. doar ti-am spus ca nu poci dormi daca nu cetesc macar un post de-al tau pe zi :-(
    sa te faci huligana la meci, da?
    pup si la multi ani de martisor!
    covushor

    RăspundețiȘtergere
  2. camil...mereu o companie atat de anticalofilic placuta!

    RăspundețiȘtergere
  3. covusor, asteptam un fidbec pe ym, stii ca te jumulesc daca n-ai sunat, ti-e clar sper! tin pumnii in continuare!

    papusa rusa,
    camil are multe chestii pe gustul meu, dar ceva scirtsiie, na, m-a gasit circoteala acum...

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog