miercuri, 28 martie 2007

Ordem e progresso*

Ma apuca uneori cite un avint la o carte, dar factorii disturbatori si vointa mea nula sint in verva, asa ca amusinam finalul Cutiei negre, dar nici s-o termin. Aseara mi-am zis ca nu ma bag in pat, ma invirt peste tot si citesc.
Cind mai aveam 5 pagini, am cedat, era cald si-am ramas cu o datorie de trei pagini pe azi dimineata.
Ma culcasem pe la 1, m-am trezit la 9, la 11 aveam un somn crunt. M-am enervat rau si m-am apucat de smotru, uite-asa. Nu stiu ce-am avut, mi se inchideau ochii. Poate ochii se inchideau din alta cauza si imi dadeau senzatia de oboseala.
Asadar nu m-am dus direct la somn, ci am rascolit ceasuri intregi camera, care arata acum mai omeneste, dar inca nu de dat la revista, dar sa nu exageram, m-oi mai trezi noaptea si n-oi sti unde sint:D.
Frumos e ca mi-am trintit doua cozi impletite pe care le-am maturat de laminat cind ma straduiam sa vad daca au ramas zone pe sub pat nesterse de mop. Un vis si-o nebunie.
Deja de ieri ma chinuia feng-shui-ul si mi-am facut ordine in hirtii, sint acum aproape toate la locul lor, dar nu chiar toate, tot asa, sa nu ma speriu a doua zi, sa cred ca m-am reincarnat in cine stie ce fiinta obsedata de chestii de-astea gospodaresti.
Am reusit sa arunc o groaza si sa sortez intr-un biblioraft cam tot ce-aveam, apoi le-am separat cu niste cartonase bleu si am lipit pe fiecare mapisoara (!) o etichetuta colorata, asa incit chestiunea arata foarte mirificent, ma uit cu drag la opera mea. (M-am laudat foarte mindra si la P., care a ramas si el destul de paf, wow, ce-ai creaaat! Pai da!)
Rascolind intre ultimele hirtioare de pe birou, era sa mie se tai piciorusele, desi stateam pe scaun, cred, am crezut ca gasesc pe tidula cu scris strain o insemnare de-a bunica-mii care-a murit... Era altceva si mi-am amintit ca ea imi scrisese ceva intr-un carnetel si parca n-am detasat foaia, in caz ca mai exista carnetul.
Am inceput cu hotarire un e-book, sint curioasa cit de departe voi ajunge.



*The stars on the flag picture exactly the sky above Rio de Janeiro on the 15th of November in 1889.

2 comentarii:

  1. bravo tie ca ai fost harnica... eu incerc sa ma trag la urechi la munca = schimbarea hainelor de sezon de vreo saptamana si ceva si nici un rezultat.. acuma e drept ca teoretic e primavara, dar practic nu tocmai, dar totusi.. ar cam fi cazul sa-mi fac autocritica si sa-ti urmez exemplul.. viva Vio! :)

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog