joi, 8 martie 2007

Nu aveti incredere in postas!

Acum citiva anisori cind n-aveam eu drept de munca iacata-ma bintuind saiturile in cautare de un babysitting mic, na... si il gasesc pe un nene, schimbam niste mail-uri, foarte amabil el asa, imi cere numarul de telefon si ma suna si mai frate nici ca are de gind sa mai ia o pauza. Pina mi-a mirosit mie dubios si i-am zis a sori tre sa inchid. Noroc ca a fost atit de inteligent de a sunat mereu de pe acelasi numar si a dat si semeseuri si nu i-am mai raspuns niciodata. Mare bucurie.
Oricum de pe-acolo am dat de o familie cu care m-am inteles tare si am facut un purcoi de bani pe spinarea lor. Mi-e dor de ei (serios).
Am mai lucrat la un nene foarte misto, ne-am inteles foarte bine, inca ne mai intelegem, intr-o seara m-a sunat sa stabilim un termen si m-a-ntrebat ce mai fac, iaca m-am despartit de barbat, pac mi-a luat vorba din gura, aaaa atunci permiteti-ma sa va fac curte, doamna Vio... io!!!!!!!!!!!
Ah noroc ca imprejurarile mi-au permis sa-i tai macaronica zicindu-i ca totusi single nu-s, na bun, si-am stat o suta de ceasuri la telefon, ca pe mine m-a mincat foarte tare curiozitatea sa vad ce-i mai mhhhh (insert that word here) mintea, dupa ce-mi zisese ca e indragostit de mine (si normal!), eu ma intrebam daca serveste alcool in timpul conversatiei, na, era vineri seara, era ok, a dat niste dumite de genul sa merg la el, i-am zis pas, poanta e ca bun, fusesem eu curioasa, da' nu doream sa nu mai lucru la el, ca iaca banisorii frumusei si fara stress, el a propus sa ne tutuim, ok, a vrut sa ne pupam cind ne-ntilnim. Bine tu, am zis eu.
Ne-am intilnit a doua zi pentru predarea stafetei si saracul era cam rusinat, m-a rugat sa nu fiu suparata pe el, n-am fost, s-a linistit complet, n-a mai fost vreo aluzie si de-atunci totul e mirific, doar ca luna viitoare se muta.
Smirc.

Voiam oricum sa aduc aminte stimatilor telespectatori care ne urmareste acum in direct sa instaleze troieni si alea alea, ca sa supravegheze ce fac copiii pe net, nevestele etc. La mine a avut efect.:D
Mda, acum imi da mina sa rid.

2 comentarii:

Submit Your Blog