miercuri, 28 martie 2007

Jaluzele si vecini

As cam zice ca am povestit macar pe ym/msn, daca oi fi scris si aici, ma duc sa-mi cumpar un pumn de lecitina.
Ma uit si eu cu drag in casele oamenilor, ziua, seara, nu importa, esential e sa se vada ceva, adica nu musai sa fie populate camerele, da' asa-mi place mie sa fiu vizionara:).
Cind era finala la mondialul de handbal, nu stiu de ce ma dusesem mai linga geam, cred ca sa vad daca reactioneaza vreun suflet sensibilizat de sonorul meu dat exagerat de tare. Si era un ora 19, intunericeala afara, lumina aprinsa vizavi, m-am benoclat si eu cit se poate de discret, adica stind latita in fereastra si vecinu', a carui camera da direct in baie si care cind e in baie nu inchide musai usa, era in baie si isi aranja o suvita in oglinda, se pieptana cu spor. Ma uitam eu foarte interesata pret de citeva zeci de secunde, pina mi-a picat fisa ca omu' era bine-mersi in curu' gol. Ailei!!!:O Ziua-n amiaza mare, ca sa zic asa! Unde sa sun si sa-l reclam? Precizez ca are perdele, da' de alea normale, cu floricele ceva, nu se vede ziua prin ele, dar seara cu lumina aprinsa... Mai precizez si ca nu-l stiu la fata, deci n-am avut de ce sa ma emotionez prin curte daca l-oi fi intilnit.

In seara asta urcam scarile si m-am uitat in spate pe geam, sint alti vecini la parter, nou mutati in apartamentul renovat, un ea si-un el, el era in baie, au jaluzele, dar erau doar in forma de linii orizonatale cu spatii intre ele, s-a apropiat de geam, a luat ceva de pe pervaz si-a inceput sa faca niste scheme in mijlocul incaperii, m-am prins ca se uita cu o oglinda mai mica in oglinda mare si-si bibilea si el o suvita. M-am hlizit si mi-am vazut de ale mele.
Apoi a plouat. Si s-a oprit.
M-am dus sa redeschid geamul larg si in baia de la parter era iar cineva in tricou... Am coborit, de jos nu se vedea decit lumina, jaluzelele erau inchise cum ar veni, dar nu stiu in ce unghi, ca deci de sus se vedea ca ziua:).

Noi n-avem perdele.

4 comentarii:

  1. eu am un preten care dimineata cind trec spre atobuz, se da cu sprei la subtirica fix in geam si se benocleaza la lumea de pe strada. precizez ca e la bustul gol. precizez ca e joven si gindul imi zboara... traiasca geamurile!

    RăspundețiȘtergere
  2. eu ma gandesc sa i reprosez lui vio ca n ar trebui sa se uite in toate geamurile, daca dup aia, cand ii vede in turul gol, se trezeste ca ea vrea sa i reclame.
    For God Sake, Ralu Filip (CNA Romania) la om in casa?

    RăspundețiȘtergere
  3. bai eu l-am prins pe unul de la spitalul chiar vizavi de blocul meu ca se catarase pe geamul lui de la salon si se uita fix in geamul meu deschis cum ma imbracam. noroc ca era de la etajul 6, etaj de oftalmo. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. suzi, miroase misto spreiu?:D

    ano, glumeato:D:P!
    la americani e ca n-ai voie sa fii pornografic in propria curte, bietul metiu:X!:D

    vai poesico, ce obiceiuri aaaai!
    poate ala era la oftalmo ca vedea prea in detaliu la 500 m distanta si-l deranja, il lua cu vertij!:D

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog