duminică, 11 martie 2007

Doua povestioare legendare mai mult decit adevarate cu autori necunoscuti si eroi la fel

A fost odata un fotbalist care era iubit in orasul lui si care juca la echipa locala, doar ca niste dusmani (adversari) l-au cumparat si el s-a dus. Fotbalistul avea un bar in localitatea de bastina, suporterii suparati s-au hotarit sa-l boicoteze si nu au mai intrat in barul lui, cumparind ostentativ bauturicile din magazinul de alcooluri de linga bar.
Fotbalistul n-a fost chiar distrus, ca magazinul de linga era tot al lui.

***

Un alt fotbalist era asa de grozav ca avea si-o iubita. Si intr-o zi iubita asta, care-i era si logodnica (si asta era acum aproape o suta de ani, alteee vremuri) i-a spus sfioasa scumpule cere-mi orice vrei tu si-o sa-ti dau si s-a inrosit ca o piscatura de tintar pe un picior suedez (!!!!!!!!!!!).
Fotbalistul i-a multumit fierbinte, a fost foarte recunoscator pentru oferta ei, i-a luat bicicleta, ca a lui se stricase, si s-a dus in bar sa ia o gura de aer curat impreuna cu baietii din echipa, care-l asteptau ingrijorati.

4 comentarii:

  1. De data asta nu ma pot abtine, desi m-am jurat ca nu mai comentez pe blogurile altora, dar trebuie sa zic... Tare!!! Mi-ai mai colorat dimineata cu "povestioarele astea legendare". Danke!

    RăspundețiȘtergere
  2. mersi, dorian, ma simt foarte flatata, chiar pot sa ma laud acum ca am un comentariu de la tine:) (ma-ntrebam ce e de nu zici nimic, ca eu la tine am folosit armamentul greu, ai vazut:D)

    RăspundețiȘtergere
  3. super tare!!!! :))

    Tocmai am realizat ca am descoperit al doilea blog din categoria "cum sa razi la servici si lumea sa te intrebe de ce" si sa nu poti sa zici de ce :)

    RăspundețiȘtergere
  4. ionut, repet, sper sa-ti tot placa:)
    momentan nu-s cine stie ce vesela, da poate iese ceva:D

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog