joi, 1 februarie 2007

Prietenii lui

P. are un grup de prieteni, se vad de citeva ori pe an, nu prea le reuseste sa fie toti impreuna in acelasi timp in acelasi loc, in fine, totusi vorbesc la telefon macar o data de doua ori in luna (sau de doua ori pe saptamina, depinde cit de multe meciuri sint) si locuiesc fiecare altundeva, P. fiind singurul ramas la baza.
Avem asa: Lutz e in Suedia si e impreuna cu Anna (poreclita foarte amuzant de noi Swara sau cam asa, care swara pe suedeza inseamna a raspunde cred si bietul primise sms de la fata si ii scria raspuns si noi ne-am benoclat, a, ii scrie lui Swara si apoi ne-am intilnit cu ei doi in Berlin si l-am intrebat pe sest bai, asta e alta? Ma rog, Lutz ne-a pirit, sa lasam...) A, si n-au copii.

Apoi in Duisburg este Efe, insurat cu Susanne si cu copiii Alexander si Katherina (cred:D). Foarte frumos.
In Goerlitz sint Brixi cu Franzi si cu fetita am uitat cum o cheama! Brixi a zis ca nu se insoara nici mort, dar e fericit cu dama inimii lui.
Vineri am fost la ziua lui Dirk, care e insurat cu Lena, care vor copii si se straduiesc, dar nu le-a iesit operatiunea pina acum.
La Dirk era Axel care e de citeva luni impreuna cu Frieddi (or asa ceva) si care era gravida in 7 saptamini!
Asta ne-a zis Efe.
Azi dimineata P. trimite un sms pe tema fotbal in Bremen si prietenul de-acolo, Hubsen, insurat cu Nicole, il suna si-i spune ca Nicole e in 12 saptamini.
P. ia telefonul, il suna pe Efe si-i spune ca Vio nu e gravida.

Si acu sta si mormaie din cind in cind Hubsen e gravid!
:-SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

!!!!!!!!!!!!

2 comentarii:

  1. Ce frumoasă e coperta la Crai! iar referitor la postul ăsta, ţin să te atenţionez băbeşte de probabilitatea să fii sunată(des!) şi întrebată "eşti sau nu?" :-$

    RăspundețiȘtergere
  2. @Vio: Te chinui cu Craii? Poftă bună şi să-mi scrii! :)

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog