joi, 22 februarie 2007

O noapte lunga

Vio n-a fost prea muzicala de mica, bine, nici n-avea cum, acasa se ascultau la pick-up povesti (Mateias Giscarul), Mihaela Runceanu, Stefan Hrusca si (o sa revin cind o sa-mi amintesc cum se numeste interpreta maramureseanca), aaasa, Angela Buciu.
Radio-ul cumparat impreuna cu aspiratorul in rate a avut o soarta cruda si, in plus, nu era tras in banda. Pina sa aiba un casetofon, au trecut ani si ani.
Oricum, incepind din clasa a 5a, in principiu Vio n-a mai servit tabere, ci expeditii, cu cortul adica, cu domnul profesor de geografie. Si intr-o astfel de excursiune s-a intimplat sa se intimple:P si o discoteca, unde fetele si flacaii dansau de zor pe diverse slagare, iar Vio se uita la ei si baga la cap.
Daca prindea un pas, cu greu i-l scoteai din cap, asa cum s-a intimplat la Costinesti, cind tata era delegat colea, si ne-am dus si noi in grup si intr-o seara fu dants si a vai da eu nu stiu si vai da ma tem etc. dintr-una-ntr-alta a trebuit si Vio sa se balanseze vag muzical si eventual fara traume pentru careva.
Anisorii au trecut, cum lesne va imaginati, Vio a mai iesit si la cca 10 discoteci oficiale (ceea ce dupa o studentie si citeva preumblari ca adolescenta la mare sint nu mare lucru, va dati seama) si intr-un final a ajuns in faza betonela in care si-a bagat piciorusul (poarta 40 la conduri, draguta de ea!) si cind sunetul i-a zis ceva, s-a ridicat frumusel in cele doua picioruse din dotare si s-a apucat sa se zbintuie.

Ei, cam cum a evoluat treaba cu dansul, cam asa au fost si istoriile amoroase ale lui Vio, incepind cam din aceeasi perioada. Adica deloc stralucitoare. Nici Vio nu avea insomnii ca vaaai gigica n-o baga in seama, dar nici gigeii nu ii faceau cine stie ce ametitoare curte (Vio fiind si in acest caz exceptionala, posedind inca din acele fragede timpuri o figura si-un corp extraordinare:D:D (a ce ma riiiid:D:D!), plus un intelect de nota 20, de care de altfel aveti ocazia sa va dati seama din fiecare rind al acestui nemaipomenit blog:P).

Bun, anisorii au trecut, pe Vio a inceput la un moment dat s-o doara intr-o anumita parte a corpului de interesul masculin fata de persoana dinsei (nu s-a facut lespianca, nu sperati in desert!), la modul da daca ei is prosti, io ce po sa le fac?!?!?!
Si la fel a fost si cu dansul.
Ma rog si-a ajuns ea in Germanica si turcoaica ei a dus-o in bar si in bar era ditamai party-ul si dupa ce-a facut bataturi de-atita stat pe scaun, si-a urnit fizicul si-a dat nitelus din buric :P pe niste turcisme (daca ziceti ca-s manele, n-aveti nice o treaba!) cu sanse de succes egale cu zero, ca erau cel putin vreo trei native si niste amatoare prin preajma, dar apoi nea DJ Play my song a zis ia sa vedem ce e cu Safri Duo - Played Alive, care Vio cind a siptit adinc vibratiunile jlagarului, s-a dezlantuit de ziceai ca e posedata saraca, fapt care oricum i-a adus ovatiuni la scena deschisa si intrebari de genu' lucrezi ca dansatoare? (din partea prietenului M., cu care Vio mai ca s-ar duce la Koeln in aprilie la Roger Waters, asa, ca chestie), plus spaima celorlalti, valeu, iar a venit nebuna si vrea de 3 ori in 15 minute aceeasi piesa.
Mda, cam asta ar fi, am facut in seara asta si statie Safri Duo, mi-au dat nu stiu ce vax albina, pina cind m-au lovit cu piesa mea si-am fost in mega-extaz!!!

Si P. tot tine sa-mi cumpere ceva, el insista alt monitoooor! Eu sint foarte confortabila cu monitorul actual, asa ca in clipele in care ma zbintuiam pe scaun, cumva, ca in chingi cu tot cu catuse, i-am zis daaaa, as dori casti fara cablu!!!!

O yeah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:>
Vai ce prolifica am fost in ultimele ore:">! Si-as mai putea, dar ma mai gindesc!

Un comentariu:

  1. Vio, cu urmatorul prilej cand vei fii in Bucuresti, musai sa mergem sa dansam :D

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog