sâmbătă, 11 noiembrie 2006

Vio viseaza 8

ultimele doua nopti, pe scurt (?!)

joi/vineri
Eram in Iasi, locuiam totusi cu T. (colocatarul real), care e in realitate inalt si in vis era actor si juca intr-un serial rolul unui vampir. Intr-o zi a venit acasa "piticit", micsorat la propriu, ca la 1,30-1,40m, T., ce-ai patit? Pai mi-a scazut energia! (?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D) Crezi ca cei care urmaresc filmul chiar nu-s atenti si nu-si pun intrebari si nu-si dau seama ca nu pot fi activ asa de mult timp?
...!
Eram la scoala sau la facultate, oricum trebuia sa semnez condica pe undeva si n-aveam nici un chef, asa ca am zis hai sa ma spal pe cap (!!!), ca dureaza si am o scuza (vai mie!) si ma vedeam in viitor cum conduc eu masina spre scoala cu parul inca uduts (!) si fluturind in vint (bridgetjones-tic a la Grace Kelly) si mai aveam si ora de sport si ezitam daca sa merg in colantei (!) albastri pina la genunchi (care pe aici se cheama pantaloni de biciclisti) si nu stiu cu ce s-a soldat ezitarea.
(Oricum visul a fost ez iujual haotic si mai ciripesc pe msn in timpul relatarii, plus ca e in fundal serialul de simbata cu un episod pe care deja l-am vazut, dar ma mai benoclez cu coada ochiului. Asta doar asa daca voiati sa stiti.)
Mai apare varu-meu iar pe post de coleg de apartament, dar foarte fulgurant (??), plus mama care imi da telefon si aveam un fel de telefon fara fir, adica tineam pe cap niste casti si trebuia sa nimeresc mufa (daca mufa nu e gaura, atunci ma rog) in fiecare camera pe unde ma plimbam.
Bon.

vineri/simbata
actiune cu N.
pe care EU il urmaresc (ha!) si dupa vreo doua strazi (iar geografie modificata, actiunea are loc pe locatia restaurantului sushi aproximativ, iar in locul cartierului vechi era un parc destul de labirintic) il vad ca intra (cu haine schimbate, era imbracat aproximativ in alb si geaca era de piele alba cu ceva model cu rosu, gen de motociclisti, urita, dar pe alb) in Centrul pentru handicapati/retardati.
Alma (!) intra dupa el si ii verifica inbox-ul (tadaaam!), urmeaza un schimb de e-mail-uri intre Alma, seful centrului si N., care dupa parerea mea, N. se dovedeste doar nebun si deloc retard(at). (Un motiv in plus de precautie!)
Si marea meseriasa EU intra in actiune si se duce sa vorbeasca cu seful centrului, da? A, si el intelege asa de bine situatia, ca numai bine dintr-una-ntr-alta nimeresc intr-un rahat gen perversiune sexuala (na, pardon) din care doar datorita super copitelor mele de gazela reusesc sa ma extrag.
Shoot me!

Un comentariu:

Submit Your Blog