miercuri, 15 noiembrie 2006

Des choses 7

Ultima zi cind am lucrat a fost vineri. Tadam, nici azi n-o sa ies din casa, indiferent de ce-o sa zica sefa.
Pentru ca saptamina trecuta n-am miscat un deget prin casa (nici macar pentru simbata, caci petrecerea lui P. s-a aminat pentru inceput), am ezitat luni, iar ieri am pus mina cu simt gospodaresc pe coada aa aspiratorului si paf paf, am facut o lunaaa peste tot de n-ai mai vazut asa ceva (la noi). Potentata cu citiva litri de sudoare, de care nu va scutesc, ca in loc sa zac in pat, atunci m-a lovit patriotismul local.
La asta se adauga ceva fascinant ce anticipam incaaa de duminica si anume spalatul rufelor. Masina fiind ea la subsol, ma duc cu mare drag acolo, ca e frig si ma apuca stranutatul instant. Dar totusi ca o eroina ce ma aflu in doua zile am ras cam tot ce s-a putut spala. Ba chiar am mutat in camera tuturor peripetiilor bulendrele uscate dincolo. Si le-am trintit pe pat. Cum se apropiau aprig Fluturii in burta, am ticsit rapid dulapurile cu foante curate si cearsaful l-am izbit in cos(ul de rufe). Am mai agatat si hainele tocmai lepadate de P., am izbit totul in masina si dupa ce am pornit-o cu incredere, urcind eu catinel treptele, ca sa nu ma nadusesc mai rau, m-a lovit o fulgerare filosofica : da' oare de ce in graba calului am pus iar la spalat cearsaful proaspat uscat? Si ala necuratelul, ca sa ma exprim asa, e inca intins frumos pe saltea?
Apoi P. s-a dus sa cumpere baterii. Doresti sa-ti iau ceva? Nu, a, ba da, balsam! Ma reped in dus, iau ambalajul (?), i-l prezint (P. aflindu-se deja cu jumatate de etaj mai jos), deci vreau de la Herbal Essences, stii tu, cu gagica aia de geme jaaaajaaajaaa!, pentru par normal, deci imi iei balsam, nu sampon, ne-am inteles?
Vine P. intr-un final si constat ca a luat si balsam si sampon. A, si-nceeeep ca o tsatsa istericaaa da tsi-am zis ca balsaaaam!!! de ce ai luat si sampooon! Imi dau totusi seama ca-s cam sarita dube fics, imi iau seama si ma relaxez, dar totusi nu-nteleg la ce-a trebuit sa reactionez asa:)!
I-am cerut pardon, el mi l-a acordat si apoi am vazut ca imi cumparase si bombonele pocket coffee (din care rod acum de zor, motiv de povestit)...
Vremea e total uschita, e soare si cald cica, eu stau in casa super infofolita (si cu caciula!), nu pentru ca e frig, ci pentru ca mi-e mie frig...
In continuarea zilelor revelatiilor muzicale, vio va prezinta azi :



care deci nu are videoclip, e decit melodia pe care o cintam eu azi cu devotament prin casa si anume:
Opriti timpul!
Clipa asta minunata in suflet vreau s-o pastrez!
Sa iubesc si sa visez!

4 comentarii:

  1. flori fete filme sau baieti melodii sau cintareti ce alegi intreeee
    corna chireac sh angela smilea!?

    :) meserie sistemu de spalat:)
    balsamu de rufe n-o fi bun si la par?

    RăspundețiȘtergere
  2. ah nu stiu, da am fost fana mihaela runceanu... tre s-o intreb pe mama, ca ea sigur stie pe care dintre tantele astea doua le iubeam mai patimas:D!
    n-am nici balsam de rufe, da' fa tu niste teste (ca s-asa n-ai mult par) si comunica-mi rezultatele, ce zici?:)

    RăspundețiȘtergere
  3. e corina chiriac!

    o- priiti tim-puuuuuuuuuuuuuuuuuuuul

    a, vio, u made my day....\:D/

    RăspundețiȘtergere
  4. also, si masina mea de spalat tot in pivnita e, iar uscatoria in pod;
    spal rar si mult o data (3-4, uneori 5 masini), noroc cu lada de rufe ca e incapatoare ;))
    si babii mele ii e frig
    cu ce crezi ca s-a infofolit?
    iar D sta in sort si tricou :O

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog