miercuri, 8 noiembrie 2006

Pofta buna! (bis)

Na bun, dupa o nebunie urmeaza alta, astazi top 5-ul meu la mincaruri. Ca m-a mincat degetul tastator si i-a venit lui Suzi ideea sa ma puna la treaba.
Aseara avind eu timp girla si nici un computer in zona, am scris pe hirtioara preferintele, acum, din fidelitate pentru felul cel mai datator de (pardon!) "imi curg balele", inversez pozitiile 3 cu 1 (si invers, nu, doar de aia inversam!).
Avem asa:

- premiul intii cu coronita (cu nota 10 la purtare, unghiile taiate tralala) :
Doaaamnelor si domnilor, pentru Dvs. :

******************
**salata de vinete!!*
******************

- mai departe, premiul doi ii revine lui :


ciorbaaaaa de burtaaaaa! (obligator cu mujdei! (strong, doar am mai povestit) ) (i se datoreaza acest poate nedrept loc doi pentru ca a venit la noi mai tirziu, acum vreo 4 anisori, dar a fost infulecata cu incredere de-atunci si, cu putin noroc, poate la anul va lua premiul 1)

-premiul trei : sarmale cu smintina (in frunze de varza murata) (aaaaaaaaah!) (crunta nedreptate!)

-mentiunea 1 o primeste puiutul cu smintinaaaaaa (mamaaaaa!)

si mentiunea unu zero unu zero cu coronita bis merge la mamaliga cu brinza si smintina!!!!


Cit pe ce sa prinda podiumul (de 5 locuri, ce-are?!) : icre, pirjoale, salata (adica de asta de vara, primavara etc. cu verde si cu rosioare, ardei, nebunii), zacusca, pastrama de pui, shaorma (care nu stiu cum se scrie si nici ca-mi bat capul), snitelusul de pui (pane), supa de galuste, supa de perisoare.
Si la urma dar nu ultimii : tiramisu (pardon!) si cozonacul (cu muuuulta nuca si rahat (ahaaa!)), baclavalele (ajunga-ti de-amu, herghelie!)...
...............

(Sper sa va rugati la nivel planetar sa primesc concediu de Craciun, sa ma duc sa infulec, micuta de mine. A, premiul 6 i se decerneaza lui Suzi pentru sadiszmul de a ma pune la asa o incercare.
Si ca sa nu ramin mai prejos, delegam pe : Oana, Optzecica si a, Arhitectul. :-) ) (sa scrie si dinsii despre mincare, pai ce?!)

2 comentarii:

  1. u, datorita tot lui Suzi am inceput sa ne luam de-a mise en abyme in blog, which is great.
    in plus, acum STIU ca am concediu de craciun, which is perfect!
    :>

    RăspundețiȘtergere
  2. hihi, se poate sa nu mai scriu? ca am scris deja o data ;))

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog