joi, 9 noiembrie 2006

O zi deosebita!

Azi e ziua lui P.!
Contrar asteptarilor mele, nu a fost luat ostatic aseara in barul unde s-a dus sa vada meciul si pe la 23 a fost acasa, unde eu nemaiasteptindu-l, nu eram foarte fresh, ca sa zic asa.
Bun, a fost foarte frumos, am stat pe scari s-am baut bere s-am fumat (ca nu se fumeaza in casa:-s) si am povestit (eu despre amorurile mele din tinerete si el despre ale lui) (adica eram adolescenti ehehe) si s-a facut 12 si l-am pupat si el a zis bun, mi-e somn.
A ajuns primul in pat si eu mi-am zis vai sa nu ia somn necadorisit si l-am pus sa-nchida ochii si i-am pus in brate o chestie de care stia ca i-o cumparasem, dat fiind ca in momentul cind a pus gheara pe chestie la magazin i-am zis haaalt! ca ti-am luat-o eu, na, tre sa-ti marturisesc, ca doua nu-ti trebuie.
Asa si azi m-am trezit de griji devreme, ca sa ajung la alt magazin sa-i cumpar alte chestii (si mie vreo doua pe linga), de am dat gata pusculita, care si-asa era cam macra****** (!) (ma rog, macra nu este in dexonline, da' na).
Ocazie cu care am stat nitelus in cumpana (da, am fost la gradinita la balet si pot figuri de-astea!) si mi-am zis mmm oare sa nu-i dau jumatate acum si jumatate la Craciun? Nu e ca n-ar merita (!!!), dar e la o adica o cruzime pentru unele portofele sa plasezi ziua de nastere asa de aproape de sarbatorile de iarna (am folosit un sinonim!). Asa ca m-am gindit eu ca cel mai avantajos ar fi sa se dea o lege ca toata lumea sa aibe aniversarea pe 24 iunie de ex. sau pe acolo (ei, eu as putea sa ma serbez totusi si de Florii... ok, onomasticele se tin (P. n-are, ha!)).

Fiind deci azi o zi deosebit de deosebita, m-am gindit eu ca ar fi deosebit de frumos sa fac curat. Da' asa n-am nici un chef (deocamdata), ca ma bate un alt gind, sa ma spal pe cap (desi nu arde).
Plus ca intre timp m-am asezat gospodareste la masa, sint la portia doi si ma laud nitelus, ca am facut si eu doua sosuri la viata mea, dintre care primul a fost amar, iar al doilea e chiar bun bun.
Si ma ia incet-incet un soooomn...

******
unu zice ca macra e fara oase, adica cum pusculita fara oase? cum necum, merge, ne-am inteles?
plus ca eu am folosit in sensul de fara grasime, adica mai lihnita asa, greu tare, ce sa zic:)
si cum biblia mea e dexonlainu care cum ziceam nu contine macra, poate macru, da n-am cautat, ce sa caut, ciolan macru? pai daca e fara oase, cum ar putea fi un ciolan macru etc.
orisicitusi!

2 comentarii:

  1. da sa-i transmitz lu P LMA de la publicul de aici!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. aderez cu entuziasm la mesajul lui Suzi: la multi ani si toti buni lui P. din partea noastra!!

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog