sâmbătă, 18 noiembrie 2006

Des choses (cred) 8

Sintem trei magari la un pai, adica din frigider sau din dulap mai dispar chestii si e clar in ce directie. Luni, dupa ce week-end-ul trecut adulmecasem data expirarii prajiturilor lui T. din frigider, l-am abordat direct cu E grav tare daca intr-o zi cu soare si cu cer senin n-o sa-ti mai gasesti dulciurile? A, nu, daca le inlocuiesti dupa aia.
Aha. Ei bun, nu stiu unde a misunat T. zilele astea, cert este ca micuta de mine a venit ieri in pauza de prinz acasa, a impuscat doua senviciuri si o prajiturica Tartiuf de la T. (expira abia in decembrie...) . Deci chestia aia a fost gretos de dulce si cind zic gretos, prietenii stie de ce, pai frate, a fost dulce!
Azi vine T. sa-mi povesteasca faptul ca are de spalat cca trei masini si eu ii spun bine. Aaaaa, adica sa string rufele insirate pe cele trei suporturi... Ok... Da' nu chiar acu', T., bine?
Dupa un ceas si mai bine aud zgomot dincolo. Trintesc rapid pe ym doua brb-uri si ma reped sa fac loc. T. se ocupase deja de o sirma. Restul de doua (din care una partial inca umeda, pentru ca am lasat rufele cca o zi jumatate in masina, apoi cca o zi in casa in cosul de rufe si intr-un final aruncate cu zapoiul peste restul...) revenindu-mi mie. Chestiune de care m-am ocupat cu abnegatie o groaza de timp.
Deci toata treaba asta cu spala rufe, insira-le, gaseste-le iar loc in dulapuri ma dispera, sincer. Ca se pierde o eternitate. Plus ca le mai si spal pe dos (intoarse pe dos adica, adica urmeaza sa le si intorc pe fata...)
Ei bun, cind eram aproape gata si aveam de gind sa ma deplasez inspre dulapuri cu doua turnulete de tricouri si pulovere, iaca numai bine ca am rasturnat un turnulet, care s-a lasat cu diverse injuraturi si un anumit numar de draci. Asa ca atunci cind, intr-un final am fost gata, mi-am permis o bericica. Si inca una. Acum aflindu-ma la a treia si ultima (adica nu mai avem in casa) si intr-o oarecare stare. Daca sed, e ok, fac oaresce typo-uri la tastare si e bine daca nu ma preumblu prin vastele apartamente.

Doresc sa mai precizez ca 1. sintem invitati la o aniversare in cca 3 ore si-un pic si a) nu stiu daca apuc sa iau un somn inainte; b) sa maninc ceva inainte; c) ajung la aniversarea asta oricum; d) gindul ca trebuie sa fac dus inainte mi se pare culmea cruzimii.
2. i-am comunicat lui T. ca i-am halit o prajitura. Nici o problema, poti s-o maninci si pe cealalta! T, dar a fost groaznic de dulce!!! A! Pardon, o sa am grija de-acum sa cumpar prajituri mai putin dulci!

:D

PS Intre timp avem bere. Nu mai stiu ce-am vrut sa zic la 1c). Si in final nu mai mergem la aniversare, ca P. pare a fi racit.
Mai era ceva, probabil.

3 comentarii:

  1. vai ce-mi plac posturile astea casnice, mai vreeeaaaaauuuu! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. :P
    s-ar putea sa-ti mai dau, ca-s intr-o dispozitie groaznic de intelectuala in ultimele luni, dupa cum se observa...
    bine ca tu n-ai:-l!

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog