duminică, 19 noiembrie 2006

Des choses 9*

Am gasit pozisoara de care ziceam colosa la Hiacinta, iote-o. Era cam schioapa Ripa si-o reparau, dupa cum se vede ca are o schela si schelalaie in stinga. A-ha.
Si inauguram (cred ca imi place postura asta cu foarfeca, precum stimabilii impuscati care parca doar asta faceau toata ziua) si o serie de poze din Iasi, era si cazul, la jumatate de an dupa, pentru ca azi am micsorat un film.



Cronologic luat asa, cind am descins aseara la domitsil, P. dormea dus cu tv-ul deschis si (moment, sa ma gugalez) Sylvester Stallone era la costum in biserica si se indrepta foarte sagalnic asa catre o tinara imbracata in vadana cu minijupa, care el urgent i-a ridicat minijupa si a cautat-o de pistol, care ea il avea. Cit m-am invirtit eu o secunda doua, Sylvester, tot el, pe care, o spun cu mina pe inima, nu l-am vazut in nici un film, fiind o mare fana a lui, cam la fel cum sint fana Arnold (desi cu acesta am vazut o productie la cinema) si Van Damme (plus Bruce Lee, dar asta e deja de alt calibru, cu [cichicean]...) si in general filme romantice de genul asta, ei bine da, Sylvester statea in fundu' gol si facea dus si alte porcarici (era doua noaptea) cu Sharon Stone. Moment in care mi-am zis auleu frate, asta insemna deci film de actiune??
Si m-am uitat incepind de-acolo la tot filmul Specialistul, ca adica ma-ntelegeti!

V-as da link pe imdb, dar de cind cu update-ul la Mozilla de luni si cu perii mei albi, mai bine nu...

Dimineata P. a decolat pe la 9 si m-a conjurat (!) ca daca tii la mine daca ma iubesti ma astepti sa luam micul dejun impreuna (la Fluturii in burta), dupa care micuta a mai luat somn numai bine cit sa se trezeasca bezmetica pe la 11 (ea fiind de altfel o matinala innascuta...) (N-am studiat indeaproape (fara cratime?) problema, adica despre cit de frumos mansardata e o persoana care scrie despre ea cind la persoana intiia, cind la a treia, dar la o adica, noi sa fim sanatosi.) si sa bage doua episoade scurt si apoi de foame sa termine borcanul de Nutella care era bine mersi nevatamat (da, as dori sa aaa ajung la o alta greutate decit cea actuala si chiar daca n-am ales poate calea cea mai indicata, voi comunica momentul cind am atins-o), ceea ce nu se cheama ca am mincat...

Oricum am primit ieri un pulover xxl cred (si-asa imi doresc tripleti...) din lina de oaie de Nepal, adica nu asa, captusit cu inca un pulover, chestiunea in sine cintarind ca la doua kile opt sute (chiar am sa-l cintaresc) spre patru si te ia cu calduri de cind il imbraci, fiind o lupta in sine. Despre dezbracat nu mai zic, s-a lasat cu chiote si munci hercule(i)ene. Asa ca daca nu stati bine cu spatele si n-aveti ajutor in preajma, nu va repeziti, sa nu ziceti ca nu v-am prevenit (dinainte, desigur). P. m-a invitat cu aceasta ocazie sa nu ma mai pling de frig de-acum, fiind eu poreclita urs polar, dar pe bune daca stiu de ce.

Cit n-a fost el acasa azi, m-a batut un gind furis sa-i desfac iar pusculita, ceea ce n-am mai facut de cind i-am comunicat asta! Doresc sa-mi fie apreciata sinceritatea unu la mina plus ca mi-a fost prea lene sa fac treaba asta, deci e doar o jumatate de pacat, nu?;;)

Asadar panglica/pamblica doi, o mare recunostinta se inalta din piepturile noastre (am mai multe, da) catre mama si tata celor care au adus pe lume pe youtube.com si l-au urcat acolo si pe Xavier, care iata-l cum m-a lesinat el pe mine acum cca patru anisori. Costumul e sfint, am zis!






Si la urma de tot, o mica secventa televizata, iar, cind m-am trezit dupa ce m-am dus sa ma intind trei minutele in pat si anume cu o oaresce mahmureala... care chiar nu-nteleg de la ce mi s-ar putea trage! - asa, era un alt super film si anume Bordello of Blood, care in program era horror si ce am prins eu este asa: o domnita coboara niste scari impozante intr-o casa serioasa, un cetatean se ascunde de domnita, care are un frumos par roscat lung si vag ondulat si un corp ascuns bine de o rochie mulata verzuie de sirena lunga (!:D), care domnita termina de coborit scarile, cerceteaza in stinga si-n dreapta, zice ceva (scuzati, n-am inteles!), rinjeste si-s descopera dintii de vampir (uuu, ea fiind chiar vampira, da?), dupa care ... se miroase la subrat si face o mutraaa!

Cam atit, am inchis televizorul, ca exagerau cu reclama suna-ma sint fierbinte.

*se dedica lu Zaza care nu mai poate ea de mistocara. In curind, cu retete! :D:P

4 comentarii:

  1. =)) fa un jpeg cu ploveru ala te rog eu:))
    scuze Zaza ca i-am luat cuvintu fiind dedicata si avea dreptu, dar nu m-am putut abtine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Fara cratime !!!! ROFL :))

    Ps: Mersi, maica, de dedicatziune :))

    RăspundețiȘtergere
  3. suzii, dorej jpeg cu ploferasu sau cu mine-n ploferasi? ;;)

    zazo, a, avec plezir! tujur!

    (nu te prind eo la cotitura... las'ca vez' tu!)

    RăspundețiȘtergere
  4. Deci eu sunt un mare fan al scenei din dus, mi se pare momentul in care doi mari actori (anume nenea Sly si tanti Sharon, ca sa nu existe confuzii) si-au atins impreuna...aaaa... asta, apogeul carierei cinematogafice. Era sa zic climaxul carierei, de aia ma balbaiam.

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog