duminică, 12 noiembrie 2006

Des choses 6

Doresc sa precizez pentru inceput ca domnu' Pennac e bine mersi, Benjamin e arestat, urechile mele sint lungi lungi si mai am o treime inca. O Doamne!

De ziua lui, P. a servit niste vin rosu care s-a rasturnat paharul care a intilnit in traiectoria lui tocmai tastatura. Asa ca acum ne muncim cu tastatura mea veche, care e o dulce, uneori nu-i merge i-ul, iar tastele home si end si page up si page down si sageata in sus si in jos sint varza. Adica difera de la site la site, iar nervii mei sint pe bucla.

Ieri a fost o zi deosebita in istoria mea internetistica (s-a lui Suzii, daca-m da voie), ca tocma' cind ii povesteam nu stiu ce pe msn, asa am fost de ofilitaaaa, ca a trebuit sa fac urmatoarea miscare:

:SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

care sper ca se vede cit de cit (cred ca da, ca eu am blog ingust) (oricum pentru mai multa siguranta am repetat experienta, recunoasteti, fierbinte, si pe ym, cu acelasi efect terifiant!!! :
rindurile de s sint in stinga mai jos si in dreapta mai suuuus! :D

Saptamina asta a fost tenis girla si am vazut-o pe Martina Hingis care de altfel imi place dind un interviu si sincer m-am bucurat ca avea asa: cosuri, riduri si dintii galbeni. Deci se poate si la case mai mari, pai nu? :|

De citeva zile m-a lovit opera (tot Suzi mi-a trimis niste bucati celebre acu' ceva timp) si imi dau in youtube si mi-am adus aminte cu aceasta ocazie ca la lipsa mea notorie de cultura, mi-am cumparat un cd cu ceva fragmente de le stie cam orice muritor de prin opere (a, operete, nu cunosc) si l-am ascultat mult, asa ca am si recunoscut unele bucati, am si stiut sa caut niste altele. In fine, lupta mea asidua era gasirea unei chestii pe care mi-o amintesc de la nu stiu ce emisiune muzicala care era simbata pe la prinz cu ceva fundatia Brambach... si mama era innebunita dupa un nenisor care cinta foarte pasional ceva cu paiata! A, bon, si tineam eu minte ca e Puccini. Si am cautat Puccini pina mi-a iesit paru' roz la radiograma (??), plus ca grafia paiatei era in capul meu Pagliazzo! Or e vorba de Pagliacci. Si de Leoncavallo. Noroc ca Pavarotti s-a indurat sa cinte asa ceva si am dat total intimplator peste chestiune (si i-am trimis mamei pe mail urgent link-ul) (nefiind on-line s-o intreb live!)...

Mi-e ciuda pe I. ca e in Londra si zace on-line si sper sa iasa din starea asta pe care eu o consider total contra-productiva si in consecinta sa iasa din casa si sa exploreze lumea.

Saptamina asta afara de luni am servit zilnic o bercica cel putin (sau un radler, vineri seara la lucru), cu punctul culminant miercuri seara cind am dovedit singura 4 si apoi l-am ajutat pe P. si-am ...sheruit, da? doua beri, da' nu simultan. Si azi m-a durut gitlejul, dar totusi acum, ca sa schimb gustul celor cca 6 ceaiuri baute, am trecut pe Flensburger (bere). A, si intre timp pe Krombacher (ultima). In plus, am servit o gramada de dulciuri zilele astea, inclusiv azi, ca P. le-a pus bine citez le-am indepartat de raza ta de actiune cind esti la computer, daca esti racita servesti legume si fructe si fara dulciuri, ne-am inteles? si a plecat, asa ca mi-am adus cutia de Mersi si am mincat jumatate, imi pare rau, mi le-a facut cadou, fac ce vreau cu ele. De prisos sa mentionez ca as dori sa nu imi pocneasca bulendrele pe mine in citeva saptamini, plus ca pericolul sarbatorilor in Romania e mare, adica oricum o sa pun o sunca-doua asa, de Craciun... Sport? A, nu, mersi, m-am tot gindit in ultimul timp, dar a ramas mereu, clasic, pe miine!

Cind ma apuca spalatul pe dinti cu zel si nu trebuie sa ies in x secunde pe usa, imi trintesc frumusel periuta in plisc, o pornesc (am luat perii mai mari si mai faine de curind), inchid ochii si ma spal intens pina ma plictisesc, peria are sistemul ei si semnalizeaza ca au trecut doua minute, eu neam, ma mai scarpin nitel pe gingii si apoi deschid ochii, ca mi se pare dubios la un moment dat.

Avem in curte o pubela destul de mica, adica ai impuscat trei saci de gunoi si e plina. Am mai scris ca sint trei apartamente in cladire, momentan doar doua locuite si am vaga impresie ca vecinii de deasupra nu produc cine stie ce mult. Dar la nooooi! Una doua, caruta de ambalaje ma ucide, cosul e plin. Ca sa nu mai zic de asta de hirtie, fir-ar abonamentul lui P. la ziar...
Iar cind am depozitat un sac linga pubela, dragutii de ei angajatii de la directia (tralala aia care ridica gunoiul) l-au lasat acolo si era evident ca e de gunoi.
Proprietarul s-a tot laudat ca aduce o pubela mai mare, dar stai sa vezi, sint taxele mai mari pe tema asta.
In acelasi stil adunam un vraf de haine murdare in doi timpi si trei miscari. Asa ca in zilele cind povestesc ca am spalat 5 masini, nu glumesc. Ceea ce se va intimpla miine, daca ma voi mobiliza.

2 comentarii:

  1. in afara ca ti-a iesit paru roz la radiografie, recunoaste ca e adormitor de bine cind te speli pe dinti:)

    RăspundețiȘtergere
  2. da, dar nu in perioada asta cind servesc ceai cu tone de lamiie si mi se strepezesc gingiile si e o nebunie cind ma spal pe dinti... as spune ca nu ma ingramadesc deloc momentan...:">

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog