luni, 27 noiembrie 2006

Des choses 11

sau ce s-a mai intimplat (deci Pennac pas encore, pardon).

S-a intimplat ca mi-a adus P. niste sosete foarte groase si foarte cule (pe a caror talpa scrie 42-46), care-mi vin, pentru ca nu se potrivesc marimile tura asta, motiv pentru care l-am banuit ca si le-a luat lui si mi le-a pasat mie, ceea ce el nu recunoaste, oricum mie mi-au placut la nebunie sosetele, le-am purtat doua zile (ups!), tin foarte cald si sint si ochioase. Sau, ma rog, erau, ca acum nu mai sint chiar noi.
M-am gindit cu aceasta ocazie sa ma imbrac intr-una din fustele de tiganca de m-am muncit sa i le arat lui Suzii in webcam si nu s-a vazut mare lucru, ele fiind negre, sa-mi trag sosetutele (sint pina la genunchi, negre cu vreo doua dungulite de puchitei rosii, o nebunie!) si sa-mi fac poza. Dar e cam complicat, asa ca a ramas in stadiul de proiect.

Am primit a 3a oara consecutiv scrisoare acasa de la biblioteca, please aduceti inapoi dvd-urile si cartile imprumutate. Care dvd-uri nu le-am vizionat deloc (adica le vazusem inainte), iar cartile le mai bibileste P. in pauze, ca-s de invatati limba romana. Oricum fiind acum mai multe articole, a crescut si amenda, fapt care ma bucura peste masura. De asemenea tot oricum de cind imi amintesc am platit la amenzi la biblioteci de-mi este de-a dreptul imposibil sa-mi amintesc cite etc.

Ma tot uit in nenorocita aia de harta si nu vrea sa-mi mai dea bubite, asa ca in mod sigur iar m-a faultat de ceva deosebit si anume avusesem o vizita din Antigua si Barbuda, s-avem pardon, asa am vazut si eu unde se afla pe harta si capitala Santa Lucia (parca). Cica nu, St. John's, sorry.

Am mai povestit pe undeva (parca la vremea aia nu eram activa cine stie ce in blog-ul asta) cum am primit de ziua mea de la Angela (nume de cod), mama lui P. (nume de cod), o perna, pentru ca el i-a dezvaluit (!) intr-o convorbire privata (!!) cum ne batem noi pe perna lui cea mica. Si am lansat la apa zicatoarea N-am nevoie de-o perna mica, moment in care cu toata increderea si forta si mai ales dragostea se extrage de sub capul lui P. perna lui preferata. Bun, lui i-a placut la inceput perna mea mai mult, asa ca eu am ramas la a lui. Ideea era de fapt ca pe cind isi aseza aseara pernele, am avut o strafulgerare-n corazon, ce ma fac daca i se face pofta de ciocolata, nu i s-a facut pofta de ciocolata, asa ca inca nu stie (daca nu s-a uitat in cos) ca bomboanele Mozart pe care i le-am cumparat eu lui cu dedicatie le-am terminat tot eu, ieri, cind el nu era acasa. A!!! mai am una in geanta, pe care mi-a dat-o el s-o am la munca s-o maninc acolo si sa ma gindesc la el. Si eu doar m-am uitat la bomboana si pot s-o maninc acum: >!
Cit sint de dragalasa!

Un comentariu:

  1. sa stii ca esti. si eu ii fac cadouri atat de frumoase si mai ales delicioase ca uneori numa pot abtine. miam miam!

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog