joi, 23 noiembrie 2006

Des choses 10

Avertisment: la final apare o dihanie care maninca soareci, dar nu e pisica, cihh, parol, celor sensibili le recomand sa inchida fereastra dupa semnele de exclamare. Sa nu ziceti ca nu v-am zis.

Ieri am fost totusi la niste cumparaturi, pentru ca P. cocea si am presupus eu ca are nitica febra, dar cum termometrul e bagat bine cine stie pe unde, am hotarit ca e momentul sa iau altul, eventual unul perfomant, da? Si cu acest tel in cap, plus ca suspinam de ceva timp dupa un ursulet alb foarte pufos si desi P. nu stiu cit de fan chiar e, eu is si cu orice ocazie ii mai bag pe git o canita, un breloc, o carticica (toate cu ursi), un urs de plus si mai vedem noi.
Asadar am achizionat ursuletul, termometrul, un brat de bomboane contra durerilor de git si a tusei si in final Mozart Kugel, pentru ca P. le-a pus numele asta cartofilor de martipan, or eu n-am mai suportat treaba asta si am dat jumate de avere sa-i aduc adevaratele bomboane Mozart.
Bon, si pe traseu spre casa am pus mina si pe Amelie. Care imi apartine acum. Care P. a fost dezamagit, ca voia el sa-mi cumpere filmul. O sa-i fac generoasa o lista de unde sa se inspire pe viitor.
Si ne-am luat diverse temperaturi, el avind 37 si eu 36,2, ca na. Iar la munci seful mi-a adus si el un termometru pentru carne (cu o tepusa care se infige), dar se pare ca ala indica ceva de la 60 de grade incolo, or nu prea era cazul. Mi s-a zis oricum iar ca-s moarta, datorita miinilor deosebit de fierbinti...

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ieri la munca apare sefa si ma cheama mieros in spate si dupa cum vorbea si m-a intrebat daca nu vreau sa vad ceva, avind chipul luminat si patrunsa de ceea ce spunea, nu putea fi vorba decit de o pisicaaaa! Si in secunda doi am asociat sacosa culoarea untului din material textil cu o amintire venind galopind: astia au un sarpe!
Si-am strigat cu mare drag NUUUUUUUU! si am decolat. Sefa a plimbat nitel sarpele in punga si l-a aratat la diversi curiosi si am avut drum o data pe linga si m-am prezentat cu o moaca foarte lunga si n-am zis nimic, ceea ce nu-mi sta in fire, bine-stiut fiind cit de bine-crescuta (1,70+) si bine-educata sint.
Au mai urmat shpe glumite, ce delicioasa e carnea de sarpe (da, mai aveam o mutare si lesinam de pofta, ce sa zic...), pina s-au potolit spiritele.
Si m-am potolit si eu si la citeva ceasuri dupa m-am dus in biro si mi-am dat demisia incepind cu anul urmator. ;)

2 comentarii:

Submit Your Blog