duminică, 18 februarie 2007

Nordic Walking

Ieri am cules de la magazinul naturist vreo doua publicatii moca de mare rasunet si interes, cum sa te dai cu crema care ti se potriveste, cum sa mai slabesti si sa nu iei la loc kilele etc. din astea si cind ne preumblam dimineata prin parcul mirific si nu mai puteam eu de cula, la un moment dat au trecut niste unii care alergau si mi-am amintit de-o chestie de la revista si am tinut sa i-o comunic lui P., care a facut o ditamai criza si mi-a zis ca daca mai aude de Nordic Walking, da in amoc si se duce sa impuste oamenii care circula liber prin gari:D.
Sper ca stiti ce-i aia: sint de fapt oamenii care sint imbracati foarte sportiv, cu cele mai de firma hanorace etc. si care se plimba, fitiind cu ei doua bete cam de ski.
Dar! Tatal lui P. ne-a povestit dupa ce-a fost el in nu stiu ce concediu in Austria ca acest sport (!) este foarte solicitant, mai ales dupa ce a avut si antrenor personal, deci da?
Asa ca auzindu-l eu pe P. cum perora si vazind cum ii creste tensiunea, am continuat si i-am comunicat delicat (mi-era dor de delicat) cum ca in presa de specialitate, a arde calorii facind sport inseamna, in ordine, a inota, a merge pe bicicleta, a te plimba nordic (??). Ce sa zic, mie mi se pare de asemenea extenuant sa urc scarile, sa car cumparaturile de la casa acasa, sa dau cu aspiratorul, sa stau in picioare cind spal vasele, exemplele ar putea continua, desi nu sint sigura ca mai am:D, asa ca sa mai fac vreun alt efort pe linga mi se pare strigator la cer. Adica si sudoku ma termina.

Oricum, sint super super incintata de radio-ul asta, mi-am facut statie Royksopp si e grozav! Si l-am lasat pornit jos si-am vizionat un film in dormitor si-apoi am revenit si el inca mai cinta si era ceva foarte giugiuc:D si m-a lovit dansul, P. se apucase de citit, eu mi-am dorit sa fi avut perdele, dar n-avem... si... sub scari erau niste bete micute, si-asa am aflat ca alea de la mersu' nordic se pliaza si le-am desfacut si m-am prostit dansind cu ele si rizindu-ma la greu. Si a scos si dumnealui nasul din carte.
Ce frumoasa a fost duminica asta!

2 comentarii:

  1. si pe mine ma enerveaza rau astia cu betzele, credeam ca la munte mai merg ca te ajuta la urcat, dar daca zici ca se pliaza, nu sunt bune de urcat :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. am zis prost, sint ca antena radio, dar facute misto, adica dupa ce le-am extins, ca sa zic asa, m-am apasat in ele si nu intra la loc... nici nu m-am straduit sa le scurtez la loc.
    banuiesc ca sint si reglabile, adica si pentru uriasi si pentru mai maruntei...

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog