miercuri, 21 februarie 2007

Muzica e viata mea*

Uuuu, multumesc Alma, pentru Pandora... care Pandora e ciudatica in felul ei, simbata ma lovise dantuiala pe Royksopp, doar v-am zis (cred), la alte incercari n-a mai fost la fel, mi-am facut si statie Moby, iar in seara asta sint pe ATB (pardon!), nu ma reprezinta foarte, oricum, ce voiam sa zic, au un algoritm foooarte interesant de calculat melodia urmatoare... repet, de la oarecum optimistele ATB (adica n-ai sa bocesti si-ai sa topai pe nu stiu ce sunete, sper), am ajuns la niste piese de-a dreptul serafice, care mai am o mutare si ma-nlacramez, atiiiit de faine, incit le notez aici, pentru cine-o avea interesul sa le caute. Parca am mai observat ca daca se face asa mai tirzior, se mai domolesc, dar totusi discoteca m-a apucat duminica seara pe la un 23... Sa lasam, era vorba acum de:
Dan Gibson - Lake Voices
Deuter - White
Constance Denby - Cry of the Heart
Doucet&Miraz - Indigo Moon
Lorie Line - In Dreams
s.a.m.d.
Daca va apucati de sapat in Pandora, cautati pe interpret, nu pe piesa, ca-s ticalosi si va zic a vai copyright-u' nu ne da voie sa punem piese la cerere. Si-asa m-am ales cu o statie de rizamenbluz in lista mea de megarocvechi (pe care am profanat-o in ultimele zile...)

A, e foarte romantica si mmmhm vag sexy :D muzica asta, o recomand cu maxima caldura!
Ce-mi place totusi la ei este faptul ca pe vremea cind i-am deschis la inceputuri si le-am cerut Royksopp, mi-au zis nu mai putem de parere de rau, da' n-avem, incercati mai tirziu. Si-am repetat treaba si iaca, au avut.
Asa ca ii pistonez cu hotarire sa aibe si Stamatis Spanoudakis.

O sa ma uriti daca-l spinzur pe Camil in situatia in care se afla? (nici macar sex nu mai are...)

PS AAAAAAAAAAAAAA ce m-a lovit in timpane cu Black&Jones acum:D:D!




*cind am castile sau boxele la locul lor...

3 comentarii:

  1. hmm, pandora nu m-a convins (creca erau pe la inceput), am cautat si eu chestii diferite, am facut mai multe posturi ca sa zic asa, si m-am trezit ca imi propun aceleasi piese :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. ah pucko, cum vrei tu sa-mi strici jucaricile:)

    80a, poate uneori chiar asta e farmecul!:D

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog