vineri, 16 februarie 2007

La privata

V-am zis nu stiu cind ca ma lovise curatenia, noroc ca mi-a si trecut, dar apucasem sa cumpar diverse chestiuni gen detergenti de toate felurile si culorile si mirosurile si ce mai vreti voi.
Ei bun, si azi am aruncat o privire in baie, o privire pe spray-ul dezinfectant Sagrotan care merge pe tot ce se poate sterge apoi, instructiuni de folosire alea alea si am stat eu si-am cugetat fara sa ma doara prea tare in prima faza ca ce-ar fiiiii daca as dezinfecta toaleta?
Adica pe dinafara, cum ar veni. Si cum nu mai folosisem dracia, zicea acolo ca 2-3 secunde pe 100 cm2, asa ca eu am dat ca la jumatate de minut pe unde-am apucat, avind grija sa respir cit mai putin. Dupa care am incercat aerul si mi-a stat in git, am cracanat geamul, am deschis usa de la intrare, mega curent, asta era acum cca 6 ore, inca mai miroase. Frumos, n-am ce comenta, dar totusi cam puternic.
Dupa vreo jumatate de ora mi-am facut curaj, m-am obisnuit cu atmosfera, am suflecat minecile, am pus manusile si-am purces la smotru. Si-apoi mi-am zis ca si caloriferul ar merita o tura, l-am bibilit si pe el in felul lui si-al meu.
Si-acum stau si ma hodinesc, nu de alta, dar ma tem ca poate imi mai vin idei si n-o simt.
Asta da post, gospodareste, neica!

PS I-am zis tot cu microbela, ca zapacesc microbii, da??
Miine e simbata, luati-mi exemplul.

3 comentarii:

  1. Draga Vio, pentru asa spirit gospodaresc nu pot decat sa te felicit si sa-ti urez: spor la munca in continuare. :)
    Cat despre luatul exemplului... imi fac autocritica si ma remuschiez(!!!) dar nu se poate, pentru ca si deoarece si din cauza faptului ca sambata dimineata sunt la birou, iar dupa-amiaza musai trebuie sa stau la bucatarie.. ca cine nu gateste, nu mananca. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ah, eu maine ajung inapoi in Bucuresti, dar noah, e duminica si nu pot sa spal and stuff. Asa ca, doar luni o sa-ti urmez exemplul. :-< Wish me luck!

    RăspundețiȘtergere
  3. oana, mersi, am avut:>
    pofta buna!

    ionuca, bafta miine dara!
    si drum bun, lung drum:(

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog