joi, 22 februarie 2007

Hai sa ne iubim!


Daca tot a trecut Valentinul, voiam totusi sa va arat ce idei minunate si originale au unii. Cei de la Swatch ofera pe linga cesuletul ala dragalas (am impresia ca e cu inimioare) si o papusica Voodoo. Pare-mi-se si cu ace la ea, ce mai, tot tacimul.
Cum functioneaza?
Interpretare posibila : tie-ti place de Marcica, Marcica e cam fluflua (!) si parca i se scurg ochisorii dupa Socrate (!!). Doresti ca Marcica sa-l uite pe Socrate, ii oferi cesuletul si papusica o tii pentru tine, ii pui numele Socrate si ii infigi sistematic chestii ascutite prin inima, ochi si unde mai trebuie, intre picioare ma gindesc eu ca s-ar cere.
Daca Marcica e deosebit de fluflua si nu stie ce vrea, respectiv, ii place si pe Doroftei, Puiu si Costache, atunci cumperi mai multe papusele si iti vezi de treaba ta.
Daca a avut efect, faci comanda direct la swatch pentru la anu' sa-ti trimeata o papusa in marime naturala si-o tii in caz de primejdie.
Daca nu, iti cumperi una gonflabila, na.

6 comentarii:

  1. este si pentru baieti? varianta bleu?

    RăspundețiȘtergere
  2. papusa or ceasu'?
    n-an vazu, orcum:( sorii.

    RăspundețiȘtergere
  3. acu' mi s-a revelat ce-a păţit socrate de îi mergea aşa rău! ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. na, mai bine mai tirziu decit niciodata...
    sa fii informat, zic:D

    RăspundețiȘtergere
  5. Am dat io singur zoom să văd accesoriile, da' nu m-am lămurit prea tare; îmi e clar că e conectată păpuşa la ceas cumva, cred că e uaiărles fără fir şi asta; o fi prin satelit? poţi s-o comanzi şi prin Internet? io, de la tastatură, adică, pot? şi n-ai zis pe ce rază merge şi de unde po' s-o iei; şi cât costă. A, şi @suzi: nu, nu este!

    RăspundețiȘtergere
  6. costa fo 40 de euri ma tem, da' nu cred ca papusa e conectata bre la ceva, doar la nebunia posesorului si la tribu voodoo-ist:D
    am luat la cunostinta de leapsa, mai dureaza, sorii.
    da avcorsz ca po s-o cumperi pe net:P, traim in secolu in care traim:D:D, iti trebuieste?:D

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog