miercuri, 14 februarie 2007

Culinare

P. a vrut sa marcheze ziua de azi foarte poetic, asa ca mi-a facut sarmale (o oala spectaculoasa ca pentru botez, din care am bagat doua portii virfuite si parca parca nu mi se mai pare asa de uriasa strachina. Poate ar fi trebuit sa ne cumpere Angela un cazan, nenicule!) Si am servit pe linga si niste mousse au chocolat (nu precizez exact cit, mai mult de unul, asa...) si mai am si mai doresc.
Prea aratam a adolescenta si nu putea lumea sa ma ia drept doamna bine. Asa numai bine mai intremez sunculita si rezolv domle o data pentru totdeauna problema asta spinoasa. Plus ca de cind doresc hainarit si panificatie noi! Uite ocazia.
Asadar ma concentrez cu toate fortele spre viitorul luminos.
De altfel vom baga foarte frumos un film pe dividiu si voi avea grije sa fiu dulcica infundind adinc pin'la fund aceeasi lingura in borcanu de nutella. Adevarul e ca am si peste in frigider (tort n-am*), asa ca as putea incerca aceasta combinatie, dar mi-e ca totusi ma mai pastrez pina in luna a 6a.
Am inceput-o pe tanti aia care scrie foarte mircas pe liternet si n-am inteles de ce e o dunguta rosa in stinga jos in fiecare pagina. E musai ca sa-mi pun eu ochelarei?
In continuare, nea Camil, mare stirnitor de dileme, ma da pe spate numaaai cu sex. Fraticul, asta citeam noi in liceu? Nu pot sa cred.
Inseamna ca am avut eu un al cinspelea (!) (doar am zis ca-s paranormala!) simt cind am dat cu refuz lu domnu Ladima la vremea lui (va anunt oricum ca abia ce-a intrat in actiune (mai ca era sa zic a se citi sex), ca s-a si dovedit a fi mort).
A, ajunge, ma gindesc eu.


*pour les connaisseurs via ag

6 comentarii:

  1. cum adica "scrie foarte mircas"???

    RăspundețiȘtergere
  2. javrette, nu, dar mi-am adus aminte, pentru ca se potrivea. ce naiba, doar imi stii toate clonele, ca le-am facut publice la vremea lor:)!

    luciat, hm, nu vreau sa par didactica! in fine, daca stii ce-i aia mirc (un program de chat celebru intr-o vreme), mircas ar fi stilul de a scrie ca pe chat-ul ala.
    dar am fost cam evaziva cu exprimarea, voiam sa zic ca e totusi pe alocuri chatist scrisa cartea, cu toate apostroafele, iar faptul in sine ca pe la inceput apar doua personaje chiar cu nick-urile lor de pe mirc - na, m-am simtit indreptatita sa zic asa:)

    zazo, ... n-am apucat sa ma amorezez de el, de altfel, cum ziceam, e mort! abia apare ca si moare, tadam!

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog