luni, 12 februarie 2007

Audio video

A rugat Mutona s-o vizionam si s-o votam. M-am conformat, pentru ca ideea e meserie si realizarea pentru home made e foarte benga.

M-am mai uitat pe acolo si am ajuns pe youtube la flacaii astia, care m-au distrat si va dau aici un filmulet de-al lor, imi pare ca seamana cumva la stil cu Fara zahar, da' relativ misto.



Ieri m-a bombardat Suzi cu link-uri cu eurovision-ul nostru, calificarea alea alea, ma tem ca slagarul lui Marcel Pavel (aim sorii marcel bat ai heit iu!) nu e chiar nou, fetele de la Nico m-au calcat rau rau pe nervi, Andra cu Simplu si cu Dracula mi s-au parut ca lasa de dorit, dar e drept si ca pe acolo mi-a cam lesinat conexiunea si mi-a pierit nitelus cheful, oricum, sint relativ multumita cu pesisoara aia in 15 limbi (da in germana si-n finlandeza de ce n-aaaau?!) de la Locomondo. Pentru cei care n-au avut norocul de vreo Suzi, uitati mai jos :

2 comentarii:

  1. Vio, ai un suflet prea bun si citeodata asta le face rau la altii. Hai sa zicem ca toti cei care te citesc se duc si voteaza clipul in cauza, apoi vestea se raspindeste si in spiritul solidaritatii blogheresti toata blogosfera il voteaza si acesta cistiga. Atunci oita nemteana se ameteste de la gustul succesului si incepe sa se creada Federica Ovinni si ca urmare abandoneaza procuparile literare in favoarea celor multimedia. Ceea ce ar fi pacat, pentru ca specialitatea ei sint behaiturile rautoacioase si/sau umoristice (poate si duioase, mai stii) asternute in scris.

    Acuma lasind gluma la o parte clipul e slab si trebuie sa-i spunem autoarei (autorilor ?) adevarul in fata. Clipul nu e placut de privit pentru ca e foarte lung pentru cit are de spus si are o muzica gauritoare de urechi. Plus ca la sfirsit asezarea cartilor ar fi trebuit sa se faca pe lumina, ca sa simbolizeze desteptarea spiritului, adica iesirea din bezna intelectuala indusa de acumularea si admirarea de bibelouri. Totusi si cartile pot deveni la rindul lor bibelouri si din pacate asta se cam intimpla acum. Poate ca asta va urma in episodul doi in care cartile vor fi inlocuite nu cu bibelouri, ci cu dispozitive multimedia de genul iPod si bezna se va asterne din nou in camera.

    P.S. Astazi administratorul de la Weblog.ro mi-a comunicat ca a reparat softul care prelucra fluxurile RSS, ca urmare atit insemnarile tale cit si ale lui Suzi sint acum afisate corespunzator la "Prospaturi" pe www.weblog.ro , deci asteptati-va la un influx de vizitatori noi.

    RăspundețiȘtergere
  2. MunteleAlb, multumesc de comentar:)
    Mie chiar mi-a placut videoclipul Mutonei, de aia m-am si agitat in pofida conexiunii care-mi scoate peri albi sa aflu cum pot vota si tot tralalaul aferent.
    Mi-a placut tot filmuletul, acum nu stiu exact care-au fost cerintele, afara de home made, adica sa nu fie super profesionist etc. inteleg eu din asta, cum ar veni pentru amatori deci.
    Si m-am gindit eu asa ca in locul Mutonei, chiar si cu o oaresce tehnica la dispozitie, nu stiu daca imi venea ideea aia, fondul sonor mi s-a parut ca puncteaza foarte bine ce e de punctat etc. :)
    Si nu m-am gindit deloc ca trebuia mai multa lumina la partea cu cartile, dar mi-a placut mult ca a inceput (cred) cu Dictionarul de simboluri (in trei volume)...
    Tristul adevar ca de multe ori cartile sint ele bibelouri n-are totusi legatura cu filmuletul. Sau poate ca da, poate ca titlul Cum am omorit kitch-ul in casa mea (sau asa ceva) a vrut sa ne arate doar o parte a interpretarii, de ce nu?

    La partea a doua, cu weblog.ro, mi se paruse ca functioneaza in ultimele zile:).
    In schimb nu mi-a mers niciodata chestia aia cu rss mioritics, unde apar mereu ca am postat acum doua zile. :((

    Multumesc din nou:).

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog