joi, 15 februarie 2007

Aprozar

Mutona a cistigat marele premiu, o felicit sincer, mama a postat pe blog ceva foarte haios, meciul ma dispera groaznic inca, filmele de aseara au fost dupa cum urmeaza:
The Hotel New Hampshire (1984) e misto, e un fel de comedie care mai scapa si niste faze la care nu te-astepti intr-un astfel de film de gen, are teme grave tratate cu umor, de altfel chestia asta ii ajuta pe membrii familiei protagoniste sa iasa mai mult sau mai putin integral(i) din impas. Finalul mi-a placut la nebunie, e cred finalul meu preferat din tot ce-am vazut pina acum.

Al doilea e How to Make an American Quilt
(1995) cu Winona Ryder, film care mi s-a parut vag subtirel, de altfel nu stiu cum se termina, ca m-a toropit... Era faza cu actrita care a fost prinsa furind nu stiu ce dintr-un magazin si ma intrebam ce super roluri a mai primit de atunci.
In film mi-au placut peisajele, na, macar atit. Are multe faze interesante, dar, per total... sau poate eram eu prea... obosita!

De altfel miine la 8 ma duc sa bocesc iar pe la doctori (ma bucur nespus!), asa ca ma prepar sa dau vag stingerea. Poanta e ca daca nu intru pina in 9:30 maxim, tre' sa mai fac anticamera si luni... Iuhuuuu!!!!!!!!!!!!

Am spalat toate colectia de animaluri de plus si acum sint asa de zburliti!:D

Ortopeda mi-a dat tabane (?) de pus in papuci, sa vedem cit de meserie o sa ma simt, deocamdata am impresia ca merg pe oua, au o umflatura in mijloc...

2 comentarii:

  1. te-ajunge vîrsta, ce atîţia doctori...>:)
    ce mai spune camil?că eu mă chinui de o zi să scrie ceva non stupid despre freiheit *oftat

    RăspundețiȘtergere
  2. da, zici si tu ca n-are sens, a?:(
    ei, ma mai duc asa, intr-o parere, si-apoi ma las:)

    camil e la mare si e gelos pe doamna T. care sint amindoi cam beti si acu l-a provocat pe un nene la duel, a lasat-o mai moale cu sexu si nuj daca sa ma bucur sau sa ma-ntristez:D

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog