miercuri, 6 decembrie 2006

Un alt top 5 si ultimul momentan

M-a pus Zaza pe lista neagra si imi fac acu datoria, ca sa ma dea la panoul de onoare.

1) as vrea sa fac o calatorie lunga lunga prin America Latina, obligat Brazilia pe acolo, ca sa-mi redescopar visul medieval si sa-l simt pe Garcia Marquez desprinzindu-se fisii de pe fatadele cu tencuiala pleznita, intr-o lumina galben-aurie in care totul straluceste ca-ntr-o poveste, sau sa refac traseul lui Che, modificari sint binevenite, dar nu obligatorii, sa fiu cel putin eu implicata in istoria asta discret isterica, sa cunosc oameni, sa cunosc, sa invat, sa cresc si sa mai vad eu daca ma mai intorc

2) as vrea sa zbor:) ca in vis, salvarea mea cind eram minora, sau sa zbor, sa ma dau cu parasuta, sa schiez (nu ca BJ si nici ca mine), sa stiu sa inot, ceea ce stiu si acum, dar ca toporul la fund si nu e chiar un stil de invidiat, sa fac scufundari nautice (!) eventual pe la Marea Bariera de Corali. :) si sa conduc masina, ceea ce cica stiu autentificat, dar de cite ori ma gindesc la asta, imi dau seama ca nu e acelasi lucru cu proasta aproximare a distantelor prin casa si lovit cu genunchiul de coltul mesei etc.

3) as vrea ca tot timpul pe care l-am petrecut cu privirea in gol, tot, absolut tot, sa fie contorizat si pentru el sa primesc certitudinea ca am citit o groaza de carti si le-am trecut prin filtrul meu personal (o yeah!), ceea ce alti copii (imi place asta cu copiii, pardon) chiar au si facut, in loc sa stea cu privirea-n gol (ma refer efectiv la frecatul bolnav al mentei, nu la fantazari cu feti-frumosi care sint chiar binevenite la timpul lor!)

4) as vrea sa nu uit...

5) as vrea sa (cine ride o pune!) daruiesc mai multa bucurie celor care-mi sint dragi

:D

3 comentarii:

  1. punctu 5 nu rid, nu...
    pace si lumina in suflete la toata lumea:) e foarte important:)

    RăspundețiȘtergere
  2. imi doresc sa ti se implineasca toate lucrurile astea, ca tare ma mai bucura blogul tau, chiar si cand se ascunde ceva melancolic dedesupt! la punctul 5 nu a ras nimeni, de frica... cred! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. mersi, fetele, stetsi tare dragutse!

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog