miercuri, 6 decembrie 2006

Vio viseaza 15

Incerc sa recuperez din memorie ce-am scris duminica, desi e foarte delicat, fiind vorba si de vise...
1) Aveam doi-patru copii mici, o fetita micuta tare si plapinda si un baietel o idee mai mare si rapitor de frumos. Pe asta din urma l-am alaptat (!), senzatie ok. Si mai aveam tot cam pe-atitia pui mici de pisica. Una din ele s-a ofilit brusc, eram la mama acasa, in sufragerie cu pisicile si copiii, am luat pisicuta asta in pumn, asa era de mica, am dus-o in bucatarie, unde se fuma si era multa lume si un domn cu mustata si inconjurat de fum i-a luat tensiunea, pisica arata groaznic deja, m-a asigurat ca se va face bine si i-a dat drumul intr-o cana de lapte tocmai luata de pe foc. Si cana a bolborosit... Si eu m-am trezit bolborosind si eu prin somn si l-am trezit si pe P. cu ocazia asta. Foarte amuzant...:|

2) Era un eveniment de importanta mondiala, nu stiu ce, oricum se transmitea de peste tot, cam ca la live8 sau ca la Revelionul Mileniului, cind au dat artificii din Australia si nu stiu ce insule, Japonia, Asia la rind, Moscova s-am venit si noi etc.
Bun, acum era Finlanda la faza ceremoniilor astora si ei pregatisera un curcubeu artificial peste trei-patru insule de gheata care in timpul operatiunilor erau distruse, dar asta nu deranja pe nimeni, curcubeul pleca din apa si se termina in apa, o nebunie! Si din nimic, din apa, da' asa din neant apareau niste scaune in ordine crescatoare pe apa si pe scaune erau oameni imbracati ca pe scena la teatru, cu coroane de regi pe cap si cei care veneau la rind sa ajunga pe scaunele alea mai mari si mai mari trebuiau sa se tina de umerii si coroanele celor care erau deja cocotati. Si aici unul apuca pe alta aiurea nu stiu cum, aia il da jos brusc si porneste razboiul mondial!

3) Razboiul mondial are iac-asa trei fronturi numa-n Romania.

4) In cartierul Alexandru erau doua baruri noi, unul pe locul frizeriei de-aproape de blocul meu sau pe-acolo, unul in locul fostei braseriei "La Prodan" tot de-acolo; aici erau si prajituri si se fuma mult mult; barul asta avea si sala de lectura (!), unde nu se fuma, daca ieseai pe scari sa fumezi (scari de unde se vedea barul) spuneai la receptie si pentru timpul pe scari nu plateai.
Eu de pe scari i-am vazut in bar pe X si pe tatal lui si m-am facut ca nu-i vad, da' ma tot uitam in cartea mea si apoi ma uitam foarte discret si pierduta chipurile in gindurile din carte tot inspre ei. Si probabil ca la un moment dat a fost o faza gen mega surpriza tu aici?! Oricum de turburata ce eram de prezenta dinsilor, am uitat sa zic la receptie ca-s pe scari si aia am fost.

5) Varu-mea avea in camera lui biroul paralel cu geamurile, ca pe vremuri, si in partea stinga a mesei avea o caruta de cutii cu medicamente, gen spirulina, ulei de catina, vitamina C. La modu' vagonabil cum cumpar eu cu sacosa cind termin concediul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Submit Your Blog