miercuri, 6 decembrie 2006

Top 5 restant de-un veac

de aici.

1) speranta - varza v-am facut direct de la numarul 1; da' asa-i, asta ma tine cit de cit pe linia de plutire. Nu detaliez speranta in lumea de apoi, in ziua de miine, intr-un viitor mai bun, intr-o vizita in jurul lumii, da' pe-acolo.

2) ris - ca si daca se inmoaie speranta, o mai revigorez cu ingredientu asta care tare-i bun la casa omului! Si mai justific din riduri, daca nu-s alea de la meditatii incruntate (Mama : "Nu mai sta incruntata, mama!", plus o serie de fotografii cu mine ploada intrebind-o pe mama "cum sa zimbesc, mamica?" si rezultatul lor, o nebunie, poate culeg ceva de pe-acasa si pun la dosar), de la bocete cu pumni strinsi indreptati in sus da' pe sub plapuma, de la fumat, de la lina trecere a timpului blabla

3) prieteni - ca doar n-o sa ma rid chiar singura?! Tare putini la numar (chiar nu mai pierd vremea cu socotitul pe degete), unii regasiti, altii pierduti din nou, c-asa-s eu si-asa-s si ei, da vremea trece, amintirile ramin si ma chinuiesc :)

4) carti - as fi vrut sa le pun primele, da ma dadeam snoaba si nu-s decit nitel:), asa ca n-avea sens... macar ca obiect de cult, daca nu de cultura (cine cere explicatii n-are obraz, parol)

5) dialoguri inchipuite in capul meu cu mine - care si pe ele am vrut sa le pun primele, da' am zis ca tot e bine daca prind topfaivu, ca in fond nu e chiar concurs si ele au sanse si am si eu sa ajung pe bune la balamuc... pacat ca nu tin minte mare lucru din ce vorbesc cu mine, imi scapa daca e vina mea sau a celuilalt eu, adica a mea. Mai meditez. Si fac riduri. Si-atunci rid. Ca decit sa pling asa, din senin...

2 comentarii:

Submit Your Blog