duminică, 24 decembrie 2006

SMS-uri in ajun de Craciun (hoho haha!)

Am ajuns acasa!
Am servit icre, pirjoale si sarmale. Si prajituri din Billa :)

Pentru ca oricum doar vizite din google am in ultima vreme, doresc sa precizez (ca ma lasa memoria si nu retin daca am mai scris asta cindva sau ba) ca sfatul opzecicai de a pune sara pe rana, mai precis cind te apuca sughitul sa actionezi cu ceva acru, a functionat minunat; mi-am adus aminte la accesul doi de sughit de treaba asta, P. mi-a adus lamiie si tac-pac mi-a trecut urgent.

In rest, dupa ce-am schimbat avionul in Budapesta, in avionul 2 deci, P. ma intreaba E scumpa ciocolata in Romania? Nu, de ce? Ca vad ca toata lumea cara ciocolata... A! e ciocolata straina, tu, alta treaba!

A ciocnit o palinca inainte de masa, lichidul se afla intr-o sticla de suc de piersici, surpriza i-a fost mare. La multi ani! Raspunsul lui : la revedere! (!!!) aaa multumesc! (...) la multi ani!! yeah!

Doarme de circa 5 ceasuri. Ma duc sa-i iau pulsul.

In parcul din Piata Voievozilor sint doua ghirlande luminoase dintr-un capat in altul al zonei. N-am mai vazut vreodata asa ceva aici. Mama spune ca sint in fiecare an, de muuulti ani! Inseamna ca a trecut ceva timp de cind n-am fost acasa de Craciun... (desi cred ca asta se intimpla in 2003).

PS Hia m-a facut oaaaaie:D!
Toate bune, sa v-aduca Mosu' ce vreti voi si sa fiti sanatosi!

5 comentarii:

  1. si tie cucoana ca meriti!!!:)
    si lasa dreq palinca aia, ca turcesti neamtsu'! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. :D tre' sa ma conving egal sa vad. cred ca joi, ca doar n-om ramine inzapeziti :)

    RăspundețiȘtergere
  3. draga, nu eu eram cu lamaia, ci cu apneea ;))
    hihi

    RăspundețiȘtergere
  4. nu mai stiu cine era, mi-a ramas in cap ca tu si chiar am mai scris azi un comentariu pe tema asta, in care te mentionam cu acreala.
    ma bati?:D

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog