miercuri, 6 decembrie 2006

SMS-uri de Mos Nicolae

asta asa, ca m-au innebunit cautatorii de comori in google, sa le dau nitica apa la moara cu ocazia asta. Pardon.
E o poveste vag mai lunga, deci nu e de SMS-uri, da asta e de-acuma.
Ideea e ca P. s-a hotarit sa devina super bogat in scurt timp si eu ca sa-l incurajez am vrut sa intru intr-un magazin scump rau si el mi-a taiat avintul, ca stai intii sa incasez ceva. Bun, si deocamdata am interdictie pe magazinul ala, la care doar ma uit cu jind de dupa gard cum ar veni.
Care vinde chestii decoramente nebunii de chestii ochioase si nu in mod deosebit necesare intr-o gospodarie, aspect dupa care eu is cam in limba.
Ei bun, dar nu l-a lasat inima sa-mi puna frine la magazinul vietii mele si anume Butlers (care este si pe net, dar slabut tare site-ul, comparat cu magazinul). Asadar am fost in pelerinaj in locul pe unde nu-mi mai calcasera piciorusele de nu stiu cit timp si evident am inceput sa adun chestii pe care paf le-am si gindit de Mosu pentru P.
Pe sistemul lucruri care-mi plac mie se cumpara si se fac cadou, ca doar ramin in casa!
Bon, deci simbata seara l-am pus in tema, vezi ca am achizitionat, el a percutat imediat si-a stiut si de unde (mda), duminica a plecat cu trebi, eu am ramas stapina pe net si pe comp si m-am dat in stamba, prezentind cu webcamu diverse lucrusoare din alea proaspete si P. a avut proasta inspiratie sa vina acasa mai devreme decit il asteptam eu, am apucat sa ma postez in usa si sa-i explic ca mai dureaza o clipita, apoi am zis as, tot aia e, l-am poftit si i le-am pus in brate.
S-a lasat cu proteste, nu, nu azi, marti. Mai lasa-ma, ca nu stiu daca nu lucrez marti seara, ramine asa.
Bon. Am bagat de seama ca luni seara a fost si el la un magazin si mi-am imaginat ca a agatat ceva si pentru mine.
Ieri mai dau niste bani pe alte chestii, deh, dereglare in partea superioara..., vin acasa, vine si el terminat, ii amintesc ce se intimpla seara, el are o criza de nervi ca n-a luat nimic, dar nici nu mai iese!
Pmmmpf! Bun, eu am mai fost o tura, apoi m-am uitat la tv unde la Fluturi in burta a fost episodul de Mos Niculae, daca ma-ntselegeti, adica nu stiu cite personaje au exclamat aaaa azi e? vai ce prost sint am uitat si din astea! Si eu aveam uite-asa un bot de mare si sincer mi s-au extras si vreo doua lacrimi de frustrare.
Care asta a fost, dimineata mi-a zis ca vine diseara. Mosu. Io am insistat, nu, nu, n-a venit ca n-am fost cuminte, stiu eu, nu, nu, ai fost cea mai cuminte (daaa!).
Deci am terminat cu leapsa de la opzecica, sper.

4 comentarii:

  1. hihi, Butlers e si printre favoritele mele
    si ar mai fi Strauss si Trends, ca au multa culoare ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. nu cunosc alea doua de zici tu, da io stau in oras mic:); ala in care n-am voie sa intru e ceva cu nordic art si o cana costa ca la un 20 de euro:)
    stii farfuriile alea de la butlers cu restaurantele frantuzesti? :X!!!!!!!!
    bine-inteles cadou lui P., cit am putut... O:-)

    RăspundețiȘtergere
  3. nu le stiu, sincer, de-acolo am cumparat o data o cutie metalica de tinut detergentul in ea si alta data un sirag de luminitze
    nici unul din magazinele astea nu e nici la noi in oras, dar sunt prin zona :D

    RăspundețiȘtergere
  4. recomand fierbinte farfuriile alea!

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog