joi, 14 decembrie 2006

Des choses 20 (yeah!)

Ieri am facut asa:
1. am fost la biblio si am dus dvd-urile si cartile de invatati romaneste inapoi si doamna mi-a zis multumesc si eu am ramas stana de piatra, adica vreti sa ziceti ca am reusit sa nu iau amenda tura asta? wow. trecusera totusi doua saptamini, limita e de una. lachii mi!
2. am intrat la magazinul de unde aveam de gind sa achizitionez (ce cuvint frumos, mi se pare frate de cruce cu magazioner) diverse pentru urmatoarele aventuri in bucatarie, mi-am aruncat privirea pe ici pe colo, ea a cazut (desi aflata sus) pe un monitor de la o camera de supraveghere video, am facut ochii maaaari (abia ce-au instalat chestiunea si eu eram nepieptanata:( ) si cit pe ce sa uit ce voiam sa cumpar, noroc ca imi facusem, ca o gospodina cu sfecla pe umeri si nu in traista, listuta.
3. trecind prin centru mi-am latit iar un zimbet pina la urechi (la mine nu se intinde) cind am dat cu ochii din nou in decembrie de cei doi copaci infloriti (or fi o specie mai deosebita care infloreste iarna)
4. turcul a vrut 1 euro pe telina, i-am zis fugi nene, am luat o legatura de amestecate la 90 centi. hu capitalismului mondial! (nu stiu exact ce-am vrut sa zic cu asta, dar ma mai gindesc!)
5. chiar pe strada noastra Calvin si Hobbes sint iar in vacanta (ei fiind pe doua suporturi de luminari care sint in geamul unui cabinet medical si momentan cred ca sint repudiati pe motiv de decoratiuni de Craciun) si ma gindeam ieri sa lipesc pe sticla acolo ca la manifestatie VREM CALVIN SI HOBBES INAPOI! Poate o sa si pun in practica aceasta idee, de altfel, geniala.
6. am redescoperit cu o placere extraordinara dulciurile Happy Hippo care sint niste napolitane cu o crema delicioasa si niste ciocolata si au forma de hipopotam. Am servit doua cutii saptamina asta...
7. in bucatarie m-am identificat din nou cu (tadam) idolita mea Bridget Jones in episodul where the fuck is the fuckin' tuna (sau asa ceva), eu aflindu-ma in cautarea castravetilor murati.

epilog: supa a fost iutsica, dar am mincat-o, P. i-a dat nota maxima, iar salata de boeuf (din pieptsi (!) de pui) i-a placut mult, i-a dat nota 8 (ce faaceee??) si a declarat-o plictisitoare. I-am promis pe azi ca recunostinta supa la plic si nu mai scapa, orice-ar face. Felul doi "Fa-ti singur!", parca vad. : > Pai nu? Ne jucam de-a salata de boeuf, plictisitoare!? Am mormait tot drumul in masina plictisitoare deci asa plictisitoare, de nu mai stia pe unde sa scoata camasa.
Si sa nu ma intelegeti gresit, i-a placut mai mult salata orientala, dar salata mea de boeuf a iesit chiar buna, ca am pus cu darnicie sare si piper (ceea ce in principiu nu prea fac). Asa de tare m-am suparat, ca ma-ntreb totusi ce o sa imbrac in curind, ca mie-mi place si maninc cu spor.

6 comentarii:

  1. adica cum e plictisitoare?!
    tu stii sa faci coltzunashi?

    RăspundețiȘtergere
  2. e plictisitoare adica draga era prea bine amestecata, adica el a indraznit sa opineze ca i-ar fi placut mai mult daca nimerea o lingura (hait, poate de-aici se trage necazul, am mincat cu lingurile!) mai mult cu cartofi, alta mai mult cu morcovi etc.
    si eu care eram super panicata ca sa vezi ca nu e amestecata omeneste, ca le-am turnat toate in castron, la urma le-am sarat si piparat si aia e, adica doar o tura de rascoala.
    ei coltunasi?! ah, cum sa nu, si ciorba de potroace si de burta si pun si muraturi toamna:)
    ah da, sa-mi trimiti niste bors, ca voiai sa umpli!:D

    RăspundețiȘtergere
  3. iti trimit cum sa nu, daca-mi dai reteta la zacusca ta facuta la bemmare!

    RăspundețiȘtergere
  4. haha, tocmai am revazut aseara pe Bridget Jones pe ZDF

    RăspundețiȘtergere
  5. ei, uite de ce, la freza mea, chiar daca intru in super-magazine (aici "super" scapa de conotatii de cartier, nu?) in care s-au montat camere video, ma opresc in cafenea unde, de-atata fum, degeaba au dat aia bani pe echipamente de supraveghere

    RăspundețiȘtergere
  6. De mare caracter ideea ta cu "Vrem Calvin si Hobbes inapoi!". Musai de pus in practica!!! Cat despre Bridget...am gasit ceva ce e pe-acolo,si se numeste "flibbertigibbeting"(sper ca am scris corect :D) pe blogspot. Have fun!

    PS:Azi am regretat ca nu ti-am citi blogul mai devreme. Dar nu-i nimic,recuperam! ;)

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog