marți, 12 decembrie 2006

Des choses 18

Dupa ce-am lucrat aseara si am ajuns chiar devreme acasa, cit sa-l mai prind pe P. treaz si sa-mi spuna ca e ametit si sa nu-nteleg mare lucru din ce-mi debita, chestie pe care am pus-o pe seama nu 100% compatibilitatii noastre lingvistice, m-am straduit sa adorm si m-am trezit la ora lui, dintr-un vis pe care n-am apucat sa-l relatez aici si nu stiu daca o s-o mai fac, desi m-a sa zic asa bintuit o buna bucata din zi, am tipat oleaca la P. pe tema unei chestii neintelese de aseara, aspect total nemeritat de dumnealui, care si-a cerut scuze si am apucat si eu sa mormai cu ochii inchisi considera ca nu sint in camera pls, am adormit la loc, a sunat ceasul si m-am simtit ca trezita dupa o noapte cu trei ceasuri de somn, dupa ce-am baut cinci navete de insert aici ceva strong, prin metoda dat cu ranga in cap si azvirlita in ploaie in chiloti la plus doua grade.
Astea au fost doar senzatii, da?
Totusi m-am luat singura de minuta si m-am facut fresha si am muncit in interesul buzunarului, dupa care am venit acasa si ca o mega doamna am impuscat un fel de mincare mega exquisit (salata orientala:D) dupa care P. si-a lins degetutele pina la cot (exagerez vag, dar altfel n-ar avea chiar atita farmec, plus ca-mi place sa ma laud, mai ales ca-s modesta:D), dat fiind ca neam de neamu' lui n-a servit asa ceva la viata lui.
Oricum, a comentat ca i-am luat iar niste sosete. Adica intii a crezut ca-s ale mele, i-am zis ca bre vezi marimea, a opinat ca e inacceptabil sa-i fac mereu cadouri (ori cadouase!), i-am cerut bani pe ele, s-a razgindit, e inacceptabil sa cheltuim in fiecare zi bani pe chestii. Aha! Daca nu le-am tinut pina la Craciun, e doar vina mea.
Oricum pe supa reincalzita de ieri mi-a dat 9, pe salata 10 si media a fost 8, aspect pe care nu l-am inteles. Pai, n-a fost desert! A, daaaa? Paf, si-ntr-o secunda m-am napustit in camera si m-am intors cu trei chestii ascunse la spate, stinga, dreapta sau mijloc, domnu', acu' sa te vad, a ales mijlocu', ciocolata din Venezuela. Apoi s-a bagat in pat si dus a fost.
q.e.d.

5 comentarii:

  1. bon deci pacatul tau, ai fost gospodina asta e, meriti 10 pentru prestatie deci media 10 te califici, treci si fa o salata biof daca tot te-ai apucat de gospodarit:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Vio gospodiiina, Vio gospodiiina!!!

    *aplauze furtunoase, fara furtun, desigur*

    RăspundețiȘtergere
  3. daca ma dezlipesc de computer in timp util, incerc sa dau lovitura cu pontu lu suzii la care de anfel ma si gindeam.

    zazo, ej invidiuasa!:P

    RăspundețiȘtergere
  4. da' daca tu faci salata biof, ghici cine face curat in bucatarie pe urma :P

    RăspundețiȘtergere
  5. hia, te invitai la spalat vasele sa inteleg? :)
    bilant: ieri trei portii de salata orientala halite de moa, azi una, e drept dubla. P. a prins doua doar, ambele aseara. nici o indigestie nu s-a remarcat pe parcurs, nici un paduche n-a avut de suferit in timpul filmarilor pe burtile stind gata sa crape.
    in curind in librarii : vio la coada cratitei, un nou volum de succes! rezervari onlain!

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog