joi, 7 decembrie 2006

Des choses 16

Ultima oara la munca de seara mai aveam o mutare si-i ziceam vreo doua sefei, care a fost groaznica si toata lumea a comentat aspectul asta. M-am abtinut cu mari eforturi, ca daca tot in maxim doua saptamini sint gata forever acolo, ar fi frumos sa nu ne dam in cap chiar la urma.

La muncile diurne e macelareala, zici ca o data cu Craciunul vine si sfirsitul lumii si oamenii incearca sa supravietuiasca o idee mai mult, avind camarile pline.

Nu stiu cum s-a intimplat, la Pasti am primit o caruta de iepurasi de ciocolata si cumva ni s-a luat de ei si am servit partial din ei, restul expirind cu gratie. Alegindu-ma ieri doar cu un mos de cioco, sint aproape gata cu el, nu care cumva sa i se intimple si lui ceva nasol! (emoticon foarte fluierind)

Am umplut prea tare farfuria de supa si am varsat-o nitelus pe palma si era clocotita bine. M-am mai fript si la/pe limba, incercind sa vad daca e deja mai putin arzatoare.

Sint foarte melancolica. Oricum iar n-o sa mai am cind sa fiu, ca urmeaza din nou trei ture pe care le numesc in felul meu consecutive...
Piesa e Be My Friend a celor de la Free. Mda.


3 comentarii:

  1. "ni s-a luat de ei" inseamna ni s-a aplecat...?

    va sugerez sa faceti prajituri (brownies) cu animalutzele de ciocolata ramase de izbeliste, mosi craciuni, etc.

    Aici s-au scos in fata magazinelor din vecinatate niste reni protocalii monstruosi si s-au pusi lumini albastre fluorescente in copaci, parca e la disco; noaptea sufrageria e ca intr-un film de groaza si mai vezi si un porumbel albastru filfiind printre crengi...

    RăspundețiȘtergere
  2. emoticon fluierand foarte!!! tare asta!! da' ce mai scrii viooo!!! go on! go on!!

    RăspundețiȘtergere
  3. adi, ni s-a luat de ei inseamna ca nu doream sa-i mai vedem, daramite sa-i mincam, nema pofte etc.
    la dulciuri (facute-n casa) eu personal n-am ajuns si nici nu bate gindul, iar P. n-are timp, ca tragere de inima ar avea, sigur.
    da ziceam ca acu la mos nicolae nu e cazul, au ramas doar niste firmituri:)
    misto finalul:D

    diana, :) mersi.

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog