luni, 4 decembrie 2006

Des choses 15

Tot din seria comorile limbii germane, editia de toamna-iarna, martea trecuta am varsat bine mersi un pahar de 0,4 bere pe mine, adica de mai sus de genunchi pina in sosete am fost fleasca. Sortul l-am schimbat, n-a fost o problema, amuzant a fost cit m-am preumblat cu nadragii uzi si lipiciosi si-n final doar lipiciosi. Fusese actiune girla, lucrasem in tricou, la o bucata m-a prins frigul si am tras pe mine o deosebita bluza de treiling, care nu e urita, dar mi-e mare si arata a geaca. M-au intrebat citiva daca plec acasa, le-am zis ca inca nu.
Mai plasez vreo trei beri pe-o masa si un scump (altul pe lista mea de antipatici) ma intreaba foarte afectuos Comoara mea, ti-e frig? Si-apoi se mai gindeste... sau poate trebuia va e frig? Si i-am trintit-o perspicace, da, suna mult mai bine comoara mea, va e frig?!, iar comesenii s-au hlizit rau de tot, antipaticul s-a uitat cam prostit el asa.

Si ca veni vorba de blugi, P. a coborit scarile in goana avind in brate o nebunie de cutie plina cu hirtie cartoane alea alea si-a cazut si si-a rupt blugii in genunchi. Si cica ii duce la Angela sa-i panseze. Moment in care imi pica si mie fisa cu zgomot, aaa blugii mei preferati pe care i-am rupt in genunchi si i-am purtat asa, dar nu i-am mai purtat cind s-au rupt si-n fund! (blugi luati de la Pitesti, atentie!:D)
Scociorasc in dulap, tadam, ii imbrac, ii inchei cu maaare greutate, da-s nepurtati de vreun an juma, ce-ai vrea?
Si am in ei o burta de luna a 4a, chestiune care mi se pare de-a dreptul nedreapta, ca n-am pus un gram pe mine de-atunci!!!! ... Da' adevaru-i ca de la o vreme am inceput sa port pantaloni care mi-s largi, ca-s mai comozi si ma tem ca n-am fost chiar ffff atenta...!

Si ca veni vorba de blugi, blugii aia de i-am umplut de bere la munca au trebuit spalati. In masina asteptau cu drag alte rufe, le-am scos si mi s-a parut ceva dubiooooz! La usa masinii acolo sint niste cauciucuri garnituri io stiu ce-s alea?! care erau oleaca ridicate si pareau a fi niste pietre inauntru! (ce mai spalam si noi, n-am ce zice!) Bun, am scos cu o cirpa o chestie rotunda, o moneda si !!! cheia de la masina!!! pierduta de P. in gradina acum vreo doua luni cind a trebuit sa ma duc cu autobuzul la munca din cauza asta! Bucurie mare deci! Sesam Evrika!

Si ca veni vorba de blugi, pe care i-am umplut de bere pentru ca eram obosita, m-am vazut in oglinda a doua zi si nu m-am recunoscut cu prea mare bucurie, asa ca am pus mina ur-gent! pe o masca de fata si m-am facut frumoasa, ca deosebita oricum sint, masca de castraveti, da? care mirosea asa frumos a bostan ca in gradina la bunica la tara si-asa mi s-a facut un doooor...

Sint o doamna!

5 comentarii:

  1. e masca care se cojeste sau masca care se spala?

    RăspundețiȘtergere
  2. si aia care se cojeste se poate spala, de te lipicesti de tot, pe miini, obraji si par, din experienta zic :P

    RăspundețiȘtergere
  3. bine ca mi-ai dat ideea. si eu am niste blugi pe care nici nu am apucat sa-iport ca i-am si asigurat de o taietura in genunchi. hmm.. poate am sa-i pansez si eupe undeva!

    RăspundețiȘtergere
  4. e asa minunat cum cele mai banale lucruri ca de exemplu o masca de fata iti trezeste amintiri asa frumoase si intense incat la sfarsit nici nu stii ce te-a facut mai frumoasa...masca sau emotia!

    RăspundețiȘtergere
  5. suzii, e masca spalabila :)
    nu m-am mai mizgalit de veacuri cu piling bre! ala se desprinde asa de artistic dube fatsa!:D

    hia, oricum mereu imi mai raminea niste fisiute groaznic de secsi, asa ca am impresia ca de asta m-am lasat pagubasa:)

    diana, :) la mine e traditie veche cu peticele si imi si plac!

    papusa, cum gasesti tu poezie in toate. mi-a placut cum ai zis-o.

    mersii!

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog