joi, 9 august 2007

Vio reia ofensiva in bucatarie!!!

M-a lovit foametea, am insfacat cartofii, am curatat ca la 8 marisori, i-am spalat, taiat, pus la fiert (in apa, cu plita pornita si cu usoare urme de sare).
Apoi am spalat vasele, ca o doamna, si cind am terminat cu ele, am oprit muzica (butonul rosu de la prelungitor) si m-am apucat de citit.
Pusesem plita la nivelul 2 din 3 si stateam cu ochii pe ea (caci pentru ca am ars vag oala la ultima fierbere de cartofi) (iti trebuie putin talent pentru asta, veti recunoaste) (plus ca am facut o supa la plic total nasoala duminica (n-a fost vina mea c-a fost nasoala!) si mi-a dat in foc cu mine mestecind in ea si nu doream sa imbulinez iar plita, frecata cu daruire de P.).
Cartofii nu fierbeau, doar se chinuiau in tone de abur. Am mutat pe 2 jumate. La fel. In fine mi-am facut eu pireuasul delishaz.
Vine P. acasa, ii povestesc faza, ca nu fierbeau legumicolele.
P. zice ca uneori se mai intimpla, depinde de cita apa pusesem, de citi cartofi etc.
Ii lamuresc misterul : oprind muzica, am oprit si curentul la plita. :D
(I s-a intimplat si lui de curind, haha! Sintem niste luzeri amindoi:D)
Mi-a iesit un castron baban, l-am halit singura (continutul) in doua reprize duble. De fapt, nu stiu daca chiar va intere, dar tin sa povestesc: ma saturasem dupa prima portie, dar purcica mai cerea, asa ca i-am dat, ce sa fac. Apoi m-am culcat. Apoi m-am trezit, am mincat o portie normala, am adormit iar:">, m-am trezit de tot si-am terminat de halit printr-o pirueta dubla. Daca pireul ingrasa, aia e. Ma-ngras cu drag!

3 comentarii:

Submit Your Blog