miercuri, 1 august 2007

A night at the opera, a day at the races

Mare noroc am avut ca P. a dorit insistent sa stie daca tin mortis sa vizionam impreuna heriipotar, care i-am zis ca nu ard de dorinta, asa ca s-a dus solo, s-a inturnat, m-a recuperat si ne-am holbat in doi la sipsoni, care e un film misto, nu cu mult peste un episod reusit din serie, as zice. N-o sa-l povestesc, o sa zic doar ca la cinemau este gruaznic, mai ales ca am impresia ca l-au trecut la permis pentru copilasi de la 6 ani in sus cred, care este o mica eroare, mai ales ca au dat din tseava doua reclame la niste filme de mare angajament cu mult secs. Mititeii de ei.
Mai erau niste prostani de putsoi ca pardon anfel n-am cum sa-i numesc care s-au foit grupa mare prin sector si daca ar fi stat fics in fatsa mea, creca le scaldam scafirliile cu niste radler, ca sa nu zic ca mi-a venit sa le dau cu sticla-n cap, da nu voiam sa fiu implicata in vreo nebunie cu vatamare corporala or mai stiu eu ce. Ah, crec-am imbatrinit, daca nu ma mai recunosc in manifestarile pustimii, cu jocuri de umbre pe ecran (haha ce amuzant:|) si hlizeli cind nu era nimic haios. Ma rog, ma mai intreb ce-au priceput bebelusii aflati in sala (ma refer aici de fapt la cei pina in faza preadolescentina) din toate glumitele si aluziile si nebuniile din film. Creca nica. Da bon, daca mama si cu tata lor au vrut sa-i cultive, n-am idee ce limita de virsta are heripotar, da fiind cu pupaturi cum am auzit, cred ca de la un 16 primaveri incolo.

Bon, s-apoi am venit acasa si la tv era un film spectaculos de prost (inceputul cel putin), dar era singurul fara vampiri si crime la ora aia, asa ca ne-am uitat fix ca prostii la el si eu una am avut multe comentarii de facut, P. fiind mai sensibil si mai lacrimogen din fire (tragindu-i-se la de cele doo filme din cinemau din ziua respectiva, presipt).
Baetselu nu mi s-a parut nici ceva de speriat de hensam si cu atit mai putin talentat si rolu e si cam de prostalan, parerea mea. Adica iaca speranta monarhiei daneze vine in state finc-a vazut o reclama in teveu cu cum isi arata fetele de la nuj ce universitate tsetsele. Hai sa fim seriosi! (sau dorm eu pe mine? (nu ca m-ar mira chiar))
Bon, ce sa zic, partea a doua a filmului mi s-a parut vag mai reusita (n-am nici o explicatie de ce nu m-am intors cu cornu-n perna sa iau somn...), adica era macar mai interesanta si mai ales socanta, adica fata a zis pa, nu e de mine sa fiu regina, ai tu las-ma mi-am zis eu si cum a venit el la urma la ea, ah vai, verii tacin, super, minunat, ovatii!

Am visat toata noaptea despre coroana daneza, vai de mine ce de-a mai griji am avut, valei!

Dimineata m-am apucat sa ma documentez despre film si am facut ochisorii cit ceapa de buna calitate vazind ca dupa asa o vraja marii de film s-a trintit si-o continuare, OMG! Era sa ma lesinez, noroc mare am avut. Si din comentariile de pe iutub cica domnu actoru are o prestatiune de mai mare jelea, ca cica n-a dorit sa faca filmu, da semnase contractu etc. Fenomenal!

Boooon!
Si tot de-acolo am aflat ce gogosele sint in film despre monarhie, ca n-are nici in clin nici in minecuta filmul cu realitatea daneza, foarte haiosz.
Ii recomand lu domnu anti ca daca nu l-a vazut, sa faca bine sa il si sa ne faca o compunere cu asemanari si deosebiri, daca se poate in forma de tabelas.
Eu atita am avut de spus.

4 comentarii:

  1. Bai apropo de tronu Danemarcei era o stire zilele trecute ca nu stiu ce scandal s-o pornit ca o aparut in ziare o tipesa de joaca in filme icsicsics... la nud si pozitii indecente pe tronurile daneze... viata bate filmu ce sa mai...

    RăspundețiȘtergere
  2. ooo nu cunosc, da sper sa ne tsie la curent domnu anti!
    or ai linc dintr-o ziar de-al tau de otobus?:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Io nu stiu mare lucru, ancercatz aicea la
    domnu skandy

    RăspundețiȘtergere
  4. mersi procucu, ejti di triaba!

    nu v-a afectat vremea asta recolta?

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog