joi, 23 august 2007

Super greit niuz!!!

Acu cca 4 ani spre 5 am fost expediata la romanica sa fac scuala de soferi, care eu nu tineam mortsish, da daca treba, na. Am lalait-o mult caci fiind toba de carte, n-am fost si toba de condus si am picat strada de doua ori parca (sala luind-o cu lauri mereu da ce folos) (nu mai bine dadeam trotuaru? (ahaha ce glume mai faaaac ahahah))
Ei bon, intuarsa cu permisu in bozonar la neptsia, am aflat ca am voie sa conduc cu cartonaju romanesc in primele 6 luni de cind sint in tsara adoptiva, dupa care frumushel mers la scuala germana si luat cartonu teuton. Doar ca eu fusesem cel putin un an aicisha fara sa am permis, asa ca aveam voie sa conduc direct nu. Cu mersu la scuala lor m-am aptsinut, ca nu ardea asa de tare si mai si costa ca la 1500-2000 de euroi.
Care a trebuit sa vie Adi cu T. pe la noi si sa aduca Adi discutsiunea de R. care si-a preschimbat permisu romanesc direct in nemtsesc, care i-am zis ca n-are cum, ca pina si americanii is supush acelorash reguli in neptsia ca orce alts auslendari... da ieri am facut rost de numaru de telefon de la permise, azi am sunat si o yeeeeeeeeeeeeah!

its trrrrruuuu!

daca o sipt, po sa-mi iau permis ioropian contra la 35 euri! daca n-o sipt, po sa conduc asa!
ma rog, eu am uitat sa conduc fics de-atuncia, da o sa reinvats, ca dor de tot de tot nu m-am prostit (asa sper, cel putin!) :)

tadaaaaam! tadadaaaam!
ce de-a banet am economisit! ma duc sa cheltui:D!

4 comentarii:

  1. ei, bravo, bravo! sa cheltuiesti 35 de euro, ca la voi la teutoni se conduce placut, am vazut io ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Placut, cam la 170 la ora lejer. Plus autostrazile lor mereu in lucru, plus minunatele "stau"... Tocmai am parcurs tinutul teuton de doua ori in lung si-n lat, si crede-ma, draga Vio, iti trebuie nervi tari! Da las' ca vii tu la noi si atunci ai sa vezi diferenta...

    RăspundețiȘtergere
  4. acu ma bag si eu ca coana in vorba, desi nu-s sofeur... parese ca oriunde ar conduce, lumea se cam plange de strazi, de viteza si de blocaje.. c'est la vie (in traducere libera = c-asa-i in vie, c-asa-i in gara :)).. nu-i mai bine pi jios?

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog