marți, 7 august 2007

Lumea araba zi de zi*

Un coleg de-al lui P. care e de trei ori tata (e, ce cool suna) are o groaza de lucru si urma sa ia ieri concediu, doar ca incepea sa-si vada telul indepartindu-se, caci : proiectul nu e gata, concediul se amina...
Si de la o vreme, precizeaza P., colegul (sa-l numim C.) vorbeste mai urit ca de obicei (sa nu uitam, pentru nemti asta inseamna rahat, fir-ar si alte cuvinte groaznice) si comenteaza sau mormaie in barba.
Saptamina trecuta s-a stabilit un nou record: C. s-a gindit sa fie nemultumit de dimineata.

Moment publicitar:
(1)** intr-o discutie super interesanta si cu un iq colosal pe care am avut-o in ultimul timp (mheh) era vorba intre altele si de Mecca, anume ca orasul asta nu mai e ce-a fost, nu mai are atita importanta, nimeni nu mai merge la Mecca, nimeni nu mai vorbeste de Mecca! Cestiune care oricum nu-i asa si, cum vom demonstra in rindurile de mai jos, nu este deloc asa:D:D!
(2) a comenta (in general negativ) se zice pe germana "mekern" care se citeste un fel de [meca~rn]

Reluam emisiunea: pentru a marca momentul, P. se uita la ceas si spune aceste cuvinte memorabile: doamnelor si domnilor, relatam in direct de la birou, este ora 08:32 si tocmai s-a depasit recordul de nemultumire la locul de munca! mekern mekern mekern mekern mekern mekern [meca meca meca meca meca meca]

*sper sa nu jignesc pe nimeni cu jocul de cuvintele din post!
** mi-a placut la Gramo cum folosesc ei parantezele astea:D

2 comentarii:

  1. Omg, la tine arata supercool, faceam si noi asa ceva? No way! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. la voi arata de-a dreptu intelectual:)
    faceati si mai faceti, da!

    mersi de comentar!
    nu mai imi merge sa ma eternizez la voi in blog, nu stiu ce s-a intimplat, nu mai vad submitul, in rest e totul ok. traiesc o mare drama, va dati seama!

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog