joi, 2 august 2007

Curi de slabire igienice

Dupa ce mi-am donat singele cu mare generozitate si-o smai ma laud, ca dor nu ma doare gura or dejtu, am lecturat ce am de halit sa-mi recuperez fieru si e primu pe lista ficatselu de porc, care nici nu ma eshita nemaipomenit, nici nu stiu de unde sa-l iau, da am in schimb ficatselu de puishor, care este la libanej, asa ca bag cu incredere si mai nou cita doo portii si asta im reuseste decit seara! Care eu totush sper ca libanejii nu este geancfud, asa ca sper sa nu ma-ngras.
Pentru ca de la evenimentu de care am repomenit la inceput n-am mai depus picior de urma de efort... mhh! Da am adidash naichi (cum mi-a zis o doamna din public:D), deci sansele sint sclipitoare!

Duminica la film am zis creca mi-am luat cipsur! Adica mai precis cipsurle era pentru P. si io nu stiu ce nachos creca le zice am luat! Nachosii nu era cine stie ce, da cipsurle ooooo!!! M-am gindit la Suzi mincindu-le, sincer! Era o punga vai de dinsa ca la 50-100 grame, super suptsire pentru pofta pe care mi-o desfoltasem. Mi-am adus aminte de vremurle mele de glorie din Freiburg unde serveam la prinz 3 pungi de cipsur pina ma derenjau dintii (pardon, mama:)) si acu sincer nu mai imi amintesc de ce m-am lasat: ca-s nesanatosi din cauza de vitamina E si alte cele? ca ingrasa?
Orcum am stabilit ca mai meditez si mi-am cumparat o punga de sfert luni, ca sa stiu o treaba. Pe care am halit-o scurtut, ah bun-a fost! Apoi m-am uitat la calorii. Mhh:|
Burta mea este o draguta, ma uit la ea cu mai putin drag, am descoperit ca tricul vechi de a-mi trage burta nu mai functioneaza si noroc de imbracamintsili mele foarte lalii consacrate. Ah!
Poanta e ca reusesc s-o ascund in nadragi si ma trezesc cind mi-e lumea mai draga ca paf, a iesit la aer ca un balon! Rushinic! Asta nu e burta mea! Burta mea ar fi ramas la locul ei, parol!

Si la final, cind am fost la francej in piata, m-am uitat eu cam cish ca tantele vinzatorese loau marfa cu mina (alde pulpitsa or smth) sh-apoi incasau. Mhhh am zis eu! In Romanica nu se mai ezista asa cevaaa! T. s-a ris si a zis ca pe francej ii doare in spate de normele uniunii. Aha!
Simbata m-a tirit P. la macelarie si a cumparat niste cirnats. Care vinzatoru i-a luat cu mina supt ochii mei ultra bulbucats si apoi a luat si el paraua. I-am zis lu P. ca io nu-i luam. P. care e relativ optsedat cu igiena n-a comentat, in schimb am continuat eu pe aceeasi tema pina am ajuns acasa. Cind mi-a fost oferit un produs proaspat la care m-am uitat cu pofta lipsa. P. i-a dat jos coaja si-a fost ok.
Traiasca Romania!

pese acest post este de asemenea scris supt influientsa apei. aim pritii praud! recunosc ca cel putsin azi mi-a venit ideia sa-m cumpar macar un radlar, da am zis ca cele doo portsii de ficatsei im ajung... pe=o masea, e drept.

4 comentarii:

  1. Si eu as fi vrut sa donez sange, dar cica nu am kilogramele necesare :|

    RăspundețiȘtergere
  2. Draghe Vio,
    mie sa-mi spui cand pot sa incep sa critic halimentatia asta ca mi s-a incrancenat propriul ficatz de la ce spuneai acolo de genul cranţ.Doamne ajută, să te apere şi te păzească, deci carele io aştept!
    bate vantu'n jam' la mine
    ma gandesc cu drag la tine!

    RăspundețiȘtergere
  3. ionuca, inseamna ca trebuie sa mai maninci citiva ani ciocolata:)
    eu am peste 50 de kile bine, de aia mi-or fi dat voie (desi de cintarit, nu m-au):) nu te descuraja!

    monico, fil frii tu!:D
    io o sa ma cam fil frii sa maninc tot dupa ureche, da mai stiiiiii:)
    :*

    RăspundețiȘtergere
  4. ps ce cula esti, stii sa scrii italic in comentarii!!!:D

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog