luni, 16 octombrie 2006

Dupa fapta si rasplata?

Mama. Acum vreo jumatate de an aproximativ niste cetateni tare sufletisti i-au furat din poseta portofelul (in maxi-taxi). Problema n-a fost de bani, care la ora respectiva nu domiciliau la locul faptei, ci de buletin. Pe care a trebuit sa-l faca din nou. (As dori sa cunosc persoana care se omoara din fire dupa astfel de formalitati).
Ieri mama s-a intors din Grecia unde a fost in excursie unde a fost foarte frumos si unde printre alte aventuri care mai de care mai palpitante a gasit intr-un loc aglomerat un portofel pe jos, a crezut ca e doar cu acte (adica furat banii, aruncat actele), era al unui roman, cu banisori frumusei in el si buletin. Acum e necajita ca nu raspunde nimeni la telefon. Avem de-a face cu un bucurestean de 24 de ani, care are onomastica in citeva saptamini (in caz ca intimplator il cunoasteti si vreti sa-i faceti o bucurie).
**
Am aflat astazi ca flacaul (pai nu?!) a primit coletul cu portofelul martea trecuta, a sunat-o pe mama si i-a multumit fierbinte.
Ce grozava este mama mea! Ca ea nu-i nimenea!
:-) (Serios!)

Un comentariu:

  1. vezi, daca chestia asta se intimpla pe cind erai la scoala, cind venea 8 martie si te punea sa scrii o compunere de mama, asta ar fi fost o compunere de nota zece:)

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog