marți, 22 mai 2007

Vio viseaza 22

Gramos cu burta la gura scriu (!) pe diverse site-uri comentarii foarte hazoase referitoare la recentul episod cu presedintele si telefonul mobil. Din cind in cind, Gramos spala repede niste vase si apare si Gramo-cat.

Zi de referendum. Un drum cu suisuri si coborisuri si soare si deschideri largi ochiului (??). Sint probabil cu P. si sint imbracata in alb si nu mai pot de cool ce sint. Ajungem la sectia de votare, P. intra, eu constat ca n-am nici un act la mine.
In stinga se voteaza, in dreapta e un fel de receptie mare (ca de hotel) unde e Flavio (posesor de bar de aici) si o tipa pe care n-o recunosc. Pustiu. Intru in sala si incep sa dansez nemaipomenit de bine nu stiu ce dans americanesc (cum l-am vazut pe Bagsbani intr-un filmulet simbata seara). Apoi discutam despre:

E seara sau preselectia (pentru) Eurovision. Turcia vine cu un slagar chiar mai prost decit anul asta, Romania cu o prelucrare folclorica foarte trista din zona Maramuresului si vag slabuta, opinez ca ori ies primii, ori ultimii. Oricum sint foarte ravasita ca e prea devreme sa fie iar Eurovision-ul, sigur n-a trecut un an de la ultimul, n-avea cum, un an nu trece asa de repede.

Ma uit la pantofii mei din piele intoarsa (pe care i-am patat ieri la magazin nu stiu cu ce si i-am curatat cind am ajuns acasa) si constat ca arata impecabil. Cind ma trezesc, ii verific. Petele sint tot acolo.

******
(Stie cineva cu ce se scot pete de natura necunoscuta (sa zicem ciocolata topita) de pe piele intoarsa? As aprecia un sfat, sint singurii mei mergatori purtabili.)

2 comentarii:

  1. hihi! :) te-am prins! credeai ca esti singura in masina si vorbeai despre noi, dar am gasit inregistrarea! :)

    dar nu ne simtim jigniti ca ne-ai facut bortosi spalatori de vase :)

    RăspundețiȘtergere
  2. hihihi!
    si-n vis sinteti foarte haiosi, ca si pe blog!:D:D

    ;)

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog